Откриват паметник на загиналите във войните в Козичино

Откриват паметник на загиналите във войните в Козичино - E-Burgas.com

Oфициално откриват Паметник на загиналите във войните от поморийското село Козичино. Това ще се случи утре от 11:30 ч.

Новоизграденият монумент на 85 войници и офицери, загинали в Балканската война, Междусъюзническата война, Първата и Втората световна война е по предложение на Инициативен комитет и реализиран от Община Поморие и Министерство на отбраната.

На територията на общината има изградени 14 паметника в категорията “Военни паметници”. Всички са надлежно описани и картотекирани.

Свързани статии
Продължава кампанията за Петя от Поморие – жената има спешна нужда от подкрепа Бележит творец предизвика фурор на изложбата си в Поморие (Снимки) Съдът отхвърли протеста на прокуратурата срещу болницата в Поморие Туристическият бранш в Поморие: Липсата на спасители пак ще е сериозен проблем Започва реализацията на генералния план на движението в Поморие Поморие отново е столица на православието Обсъждат създаването на пешеходна зона в Поморие, канят живущите на "Крайезерна" на среща И Поморие започва битката с комарите Община Поморие обсъжда с гражданите необходимостта от поемане дългосрочен дълг Поморие в готовност за летния сезон, очаква първите туристи
Тагове
Козичино Поморие паметник
Коментари

Още от последните новини