Откриват паметник на загиналите във войните в Козичино

Откриват паметник на загиналите във войните в Козичино - E-Burgas.com

Oфициално откриват Паметник на загиналите във войните от поморийското село Козичино. Това ще се случи утре от 11:30 ч.

Новоизграденият монумент на 85 войници и офицери, загинали в Балканската война, Междусъюзническата война, Първата и Втората световна война е по предложение на Инициативен комитет и реализиран от Община Поморие и Министерство на отбраната.

На територията на общината има изградени 14 паметника в категорията “Военни паметници”. Всички са надлежно описани и картотекирани.

Свързани статии
Ето как Бургас ще отбележи 150 години от гибелта на Левски Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци Община Поморие получи „зелен сертификат“ за своя екоинициатива Отново отварят паметника "Бузлуджа" за посетители
Тагове
Козичино Поморие паметник
Коментари

Още от последните новини