Откриха тялото на изчезналата брокерка в Бургас

Откриха тялото на изчезналата брокерка в Бургас - E-Burgas.com

Полицията в Бургас откри тялото на изчезналата преди близо година брокерка Теодора Бахлова. Това потвърдиха източници на bTV от прокуратурата. Свидетел е посочил мястото, където е било скрито разчленено тялото на изчезналата жена.

Ще бъде назначена ДНК експертиза, но разследването до момента показва, че става въпрос именно за брокерката.

Преди 2 седмици полицията задържа бизнесмена Станимир Рагевски за убийството на 28-годишния Юмер Мехмед, извършено по идентичен начин.

Още тогава дъщерята на Теодора заяви, че подозира, че строителният предприемач, с когото майка й се е познавала добре, стои и зад нейното убийство.

 

Свързани статии
Известен криминален влогър посвети епизод на случая с Теодора Бахлова и Юмер Мехмед (видео) Ето с какви обвинения предават на съда Деян Дичев Съдът окончателно остави в ареста готвача на Рагевски Деян Дичев остава в ареста, грози го затвор по три обвинения за съучастник на Рагевски Откриха зловещи находки в канализация около смъртта на Бахлова Окръжен съд - Бургас: Деян Дичев остава в ареста, за да не укрие или унищожи веществени доказателства Деян Дичев остава в ареста, не допуснаха медии в съдебна зала Адвокатът на Дичев: Няма данни, че той е рязал трупа на Юмер, помагал е поради страх от извършителите Деян Дичев е обвинен в лично укривателство, законът не предвижда наказание за разчленяване на тяло Адвокатът на готвача Дичев: Има известна доза съжаление у него
Тагове
Теодора Бахлова Рагевски
Коментари

Още от последните новини