Опашката за море в Гърция е вече 10 км

Опашката за море в Гърция е вече 10 км - E-Burgas.com

Изключително интензивен е трафикът на ГКПП "Кулата", съобщиха от Гранична полиция. Към 8 часа опашката от чакащи за влизане в Гърция леки автомобили е към 10 километра. Голяма част от тях са граждани на трети стани.

На ГКПП "Промахон" гръцките здравни власти извършват засилени проверки на влизащите. От Главна дирекция „Гранична полиция“ препоръчват на пътуващите да използват и граничните пунктове "Капитан Петко войвода", "Ивайловград" и "Маказа".

 

Свързани статии
Започват засилени проверки на камиони и автобуси по пътищата у нас Австрийският канцлер лично ще види как пазим границата си Полицаи и военни ще инспектират оградата на границата с Турция ЕК не иска да дава пари за ограда по границата между България и Турция Разширяват системата за комуникация по границата с Турция От днес всички коли със зимни гуми Демерджиев: Граничарите ни защитават с телата си и плащат с телата си необезпечеността на границата Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Д-р Мохд Абуаси: Не стрелят мигрантите, а каналджиите Затварят всички пунктове на българо-турската граница през нощта
Тагове
кулата граница камиони коли
Коментари

Още от последните новини