Опашката за море в Гърция е вече 10 км

Опашката за море в Гърция е вече 10 км - E-Burgas.com

Изключително интензивен е трафикът на ГКПП "Кулата", съобщиха от Гранична полиция. Към 8 часа опашката от чакащи за влизане в Гърция леки автомобили е към 10 километра. Голяма част от тях са граждани на трети стани.

На ГКПП "Промахон" гръцките здравни власти извършват засилени проверки на влизащите. От Главна дирекция „Гранична полиция“ препоръчват на пътуващите да използват и граничните пунктове "Капитан Петко войвода", "Ивайловград" и "Маказа".

 

Свързани статии
Над 47 хиляди чужденци са опитали да влязат незаконно у нас, най-натоварено е на турската граница Разследват престъпления с претоварване на камиони в Бургаско Засилват контрола на товарните автомобили в региона И армията се включва в охраната на границата с Турция МВР възлага ремонта на оградата на Министерството на отбраната Ремонтират оргадата на границата с Турция с 5 млн. лева Приеха Северения обход на Айтос като обект с регионално значение Комисия обследва целия участък, през който минават камионите в Айтос МВР вече пази оградата на границата с Турция (Видео) МВР поема оградата на границата с Турция, 4 млн.лв. са нужни за ремонта й
Тагове
кулата граница камиони коли
Коментари

Още от последните новини