Опашката за море в Гърция е вече 10 км

Опашката за море в Гърция е вече 10 км - E-Burgas.com

Изключително интензивен е трафикът на ГКПП "Кулата", съобщиха от Гранична полиция. Към 8 часа опашката от чакащи за влизане в Гърция леки автомобили е към 10 километра. Голяма част от тях са граждани на трети стани.

На ГКПП "Промахон" гръцките здравни власти извършват засилени проверки на влизащите. От Главна дирекция „Гранична полиция“ препоръчват на пътуващите да използват и граничните пунктове "Капитан Петко войвода", "Ивайловград" и "Маказа".

 

Свързани статии
Камиони с тонове пластмасови отпадъци са задържани на границата с Турция (Снимки) Опашки към Гърция и днес, засилен трафик и днес Огромно количество паста за наргиле откриха на "Капитан Андреево" (Снимки) Намериха премръзнали мигранти до българо-турската граница Все още опашки от коли на "Тракия" Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция Задържаха контрабандни смартфони за 60 бона на границата с Турция Трафик на границата с Турция в последния ден без тест за ковид Васил Инджов: Всички трасета за камиони работят на "Капитан Андреево" Жена опита да мине границата с Турция със сребро в сутиена (Снимки)
Тагове
кулата граница камиони коли
Коментари

Още от последните новини