Новата инициатива в Созопол с първи резултати: Граждани ще паркират безплатно пред общината

Новата инициатива в Созопол с първи резултати: Граждани ще паркират безплатно пред общината  - E-Burgas.com

Новата инициатива в община Созопол, в която гражданите имат възможността да изказват мнения и препоръки, в кутия във входа на общината, вече има резултати. Граджаните, които имат имат работа в администрацията, ще могат да паркират безплатно на паркоместа №2 и №3 пред общината, в рамките на 30 минути.

Лично кметът Тихомир Янакиев е разпоредил това да стане факт. Всички останали места, обозначени като платени абонаменти на община Созопол, намиращи се между сградата и градската градина, се предоставят за безплатно ползване на гостите на града от 18:30 ч. в петък до 07:00 ч. в понеделник. „Молим всички да спазват посочените времеви интервали, в противен случай автомобилите ще бъдат репатрирани според Закона за движение по пътищата“, заявяват от общината.

От администрацията на Янакиев припомнят гражданите да са активни в новата инициатива с кутията за мнения и препоръки и смело да изразяват позицията си. От кметството уверяват, че всеки проблем ще се разглежда обстойно и ще се обмислят възможните начини за разрешаването му.

Свързани статии
Зелената зона за паркиране в Бургас става целогодишна Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември Георги Пинелов: Изпращаме годината със сериозни нерешени проблеми С богата програма Созопол отбелязва празника на моряците и рибарите Засадиха 70 дръвчета в градската градина в Созопол Създават център за култура и изкуство на о-в Свети Кирик
Тагове
созопол тихомир янакиев паркиране
Коментари