Нова мащабна акция в Деня без жертви на пътя

Нова мащабна акция в Деня без жертви на пътя - E-Burgas.com

 

Днешният ден е кулминацията на ROADPOL - Деня за без жертви пътя. Организиран е контрол в цялата страна и целта да не се допусне днес да има загинали. Апелираме всички да са съпричастни към нашата кауза и заветна цел, за да покажем, че не само днес, но и занапред може да има такава тенденция. Нека всички да са отговорни на пътя, да се държат адекватно и да спазват правилата. Това заявиха на брифинг от Генерална дирекция "Национална полиция".

Предприети са всички необходими действия, изведени са допълнителни сили, които да помагат в контрола на движението, от националната полиция са включени екипи. От ГДНП заявяват, че дори един колан може да спаси човешки живот.

Продължава и акцията срещу пияни и дрогирани водачи на МПС, която започна след смъртта на две млади жени на бул. "Черни връх" в София.

Източник: DarikNews.bg

Свързани статии
Варненец блъсна възрастна колоездачка в Бургас, отказа теста за наркотици Поредна катастрофа с мигранти, шофьорът избяга Временно движението по път I-6 София - Бургас в района на Розино се осъществява в една лента 24 задържани при масирани полицейски акции в цялата страна Мъж без предпазен колан се обърна в нива край Малка поляна, загина на място Продължават проверките на пътя за дрогирани и пияни шофьори Хванаха 39 дрогирани шофьори само за ден у нас Първи сме в света по стопяване на населението Масово чувство за безнаказаност по пътищата у нас Поредна акция в Бургас, този път на прицел са лихварите
Тагове
кат акция
Коментари

Още от последните новини