Николай Димитров: Обзор е на дефицит всяка година, искат да застроят Емона и Иракли

Николай Димитров: Обзор е на дефицит всяка година, искат да застроят Емона и Иракли - E-Burgas.com

"Нека да покажем на цяла България, че не искаме нашето семейство да се дели!" заяви кметът на Несебър

"Как в Обзор искат да правят отделна община, след като всяка година са на дефицит? Ами, те го казаха сами. Ще разширим легловата база, ще направим 30 хил, легла, 50 хил, легла... Накъде ще се разшири легловата база? В Паницово и Приселци няма как да се разшири. Но ще се разшири в Емона и Иракли. Затова се бързаше да стане този референдум малко преди изборите, за да може да се направи план и всички тези територии, които са запазени като природа от община Несебър, да се застроят. "

Това заяви кметът на община Несебър Николай Димитров по време на днешния протест против отделянето на град Обзор в отделна община. В проявата се включиха около 200 души от селищата Обзор, Паницово, Баня, Приселци, Козница, Раковсково и Емона. Според тях отделянето на Обзор в нова община нарушава цялостта на община Несебър. Присъстващите издигнаха плакати "Несебър не се дели" и "Да запазим Иракли".

"Тук днес има жители на община Несебър от всички съставни селища. Не както на измисления митинг, на който събраха хора от Сопот и от Перник, където подменят вота на хора. Не е нужно да казвам, че община Несебър през годините е дофинансирала град Обзор, който е един прекрасен град." заяви още кметът Николай Димитров.

В момента на пл. „Жулиета Шишманова“ в Несебър тече подписка, в която присъстващите се подписват против отделянето на Обзор в отделна община. 

Галерия
Свързани статии
Възстановяват щетите по крайбрежната алея в Обзор Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление
Тагове
Несебър Обзор Николай Димитров
Коментари

Още от последните новини