Несебър се готви за лятото с ремонт на пътни настилки и поставяне на нови знаци

Несебър се готви за лятото с ремонт на пътни настилки и поставяне на нови знаци  - E-Burgas.com

Във връзка с предстоящия летен сезон Община Несебър започна мероприятия по организация и безопасност на движението. Извършва се оглед на вертикалната пътна сигнализация, хоризонталната маркировка и състоянието на общинските паркинги.

При подходящи метеорологични условия започват ремонтно- възстановителни работи, включващи ремонт и монтаж на пътни знаци, укрепване на настилки и огради на паркингите, подновяване и освежаване на маркировката.

Ще се извърши профилактика и на светофарните уредби в града. Всички действия са свързвани с отмяна на мерките на извънредното положение в досегашната им форма.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
Несебър
Коментари

Още от последните новини