Най-голямото училище в Несебър посреща учебната година с новоизграден кабинет

Най-голямото училище в Несебър посреща учебната година с новоизграден кабинет - E-Burgas.com

Най-голямото училище на територията на Община Несебър СУ "Любен Каравелов" е готово да посрещне своите възпитаници през новата 2021/2022 учебна година.

Приключва поетапното реновиране на класните стаи,  които са оборудвани с нови,  съвременни мебели, създаващи уютна и творческа атмосфера за работа. Изцяло обновен е и ресурсният кабинет,  в който се провеждат занимания на деца със специални образователни потребности.

Новоизграденият  кабинет по Компютърно моделиране и информационни технологии ще предложи на учениците обучение с високотехнологична апаратура. От тази учебна година несебърското училище е одобрено да работи по проект „Еразъм+“.

Педагогическият персонал е обезпечен с лаптопи, осигурени са  и електронни устройства за ученици в нужда по проекта „ Равен достъп до образование“. Изпълнен е държавният план прием след завършен VII клас в три паралелки.

Сградата разполага с робот – платформа за изкачване по стълби на инвалидни колички. Ръководството на училището е създало нужната организация за нормалното протичане на учебната година при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Свързани статии
Едва 30% от учителите са имунизирани, малко над 20% са преболедували ковид По 10-15 деца в клас учат в бургаските квартали В Несебър готови за старта на новата учебна година Учебната година започва присъствено Родители искат присъствено обучение, плашат с протести Несебър става столица на меда Изпечен несебърлия мами чужди туристи със стари банкноти в Слънчев бряг В Несебър се защитиха от бълхи, кърлежи и други хапливи насекоми Над 200 жители и гости на Несебър се възползваха от безплатни прегледи на кожата Отварят пунктове за ваксиниране в Слънчев бряг и Несебър
Тагове
несебър училище учебна година
Коментари

Още от последните новини