Най-голямото училище в Несебър посреща учебната година с новоизграден кабинет

Най-голямото училище в Несебър посреща учебната година с новоизграден кабинет - E-Burgas.com

Най-голямото училище на територията на Община Несебър СУ "Любен Каравелов" е готово да посрещне своите възпитаници през новата 2021/2022 учебна година.

Приключва поетапното реновиране на класните стаи,  които са оборудвани с нови,  съвременни мебели, създаващи уютна и творческа атмосфера за работа. Изцяло обновен е и ресурсният кабинет,  в който се провеждат занимания на деца със специални образователни потребности.

Новоизграденият  кабинет по Компютърно моделиране и информационни технологии ще предложи на учениците обучение с високотехнологична апаратура. От тази учебна година несебърското училище е одобрено да работи по проект „Еразъм+“.

Педагогическият персонал е обезпечен с лаптопи, осигурени са  и електронни устройства за ученици в нужда по проекта „ Равен достъп до образование“. Изпълнен е държавният план прием след завършен VII клас в три паралелки.

Сградата разполага с робот – платформа за изкачване по стълби на инвалидни колички. Ръководството на училището е създало нужната организация за нормалното протичане на учебната година при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Свързани статии
Ето как Несебър отбеляза Бабинден (Снимки) Денков: Не обсъждаме удължаване на учебната година В Несебър готвят намаляне на такси Обмислят учебната година да започва от 5 септември Продължава обновяването на уличното осветление в Несебър Засадиха хиляди дръвчета в община Несебър (Снимки) ОДК-Несебър събра 800 лв. от коледен базар Община Несебър ще ремонтира старо училище Паола и Алекс прославиха Несебър в Дубай Несебър награди най-добрите си спортисти
Тагове
несебър училище учебна година
Коментари

Още от последните новини