Напрежението снощи ескалирало - Божо от Пазарджик пускал свои хора в зони на Митьо

Напрежението снощи ескалирало - Божо от Пазарджик пускал свои хора в зони на Митьо  - E-Burgas.com

Конфликтът между двете знакови фигури Божидар Георгиев – Божо от Пазарджик и Димитър Желязков – Очите се оказа още по-ожесточен от първоначалните версии за битов скандал между двамата снощи. Двамата воюват за разпределение на зони в Слънчев бряг и борбата в началото на сезона очевидно е достигнала своята крайност.

Пе неофициални данни, през последните дни пазарджиклията, който преди три години нашумя около скандала с паркиран камион пред клуб в Слънчев бряг, прокарвал свои хора в емблематични територии на Митьо – култовите клубове „Викинг” и „Оксижен”. Това принудило босът от Оризаре да му потърси сметка, събирайки страховите бригада от 40 души, която атакувала врага снощи директно в бърлогата им – бар „4 you”с мачетета и други хладни оръжия. Отпорът бил стрелбата на месо по освирепелите мъже, а според думи на свидетели гледката била зловеща – размахвали се мачетета, палки и ножове, свищели куршуми, имало много ранени. Плътно до своя покровител бил най-верният гард на Желязков – Александър, който пчоинал на място от тежките си рани.   

В момента таксиметрови шофьори и охранители от „Аркус” се изреждат да дават кръв за Митьо Очите. Лекари все още се борят за живота му в МБАЛ-Бургас.

Коментари

Още от последните новини