Националният омбудсман въстана срещу онлайн обучението

Националният омбудсман въстана срещу онлайн обучението - E-Burgas.com

Онлайн обучението не работи. Специалистите са единодушни, че особено за децата от първи до четвърти клас, е достигнало своя предел, за тях не може да бъде наречено качествено. Важно е тези деца възможно най-дълго да бъдат в училище. Това каза по БНТ омбудсманът Диана Ковачева.

По думите ѝ трябва да има гъвкави форми при тестването на учениците.

Според Диана Ковачева заповедта за зелените сертификати третира неравно хората.

"Много лекари отказват да ваксинират пациентите си. Много хора нямат достъп до COVID зоните. Заповедта вече е оспорена в съда, основният мотив е много краткият период на въвеждане - нямаме безплатни тестове, както и решение на казуса с антителата", каза още омбудсманът.

Свързани статии
Омбудсманът: Зимата ще е трудна, трябва да се компенсират хората с твърди горива Омбудсманът Диана Ковачева подхвана дървената мафия Омбудсманът: Линията на бедност, трябва да стане 504 лв. още сега Омбудсманът: Заради законови абсурди 16-годишно момиче от Бургас остава без помощи Омбудсманът: Проблемът с пощите няма да остави пенсионерите без пари за Великден Омбудсманът: Цените на тока и парното трябва да са поносими за хората Бургас търси ученически омбудсман Омбудсманът предложи план в 6 стъпки за решаване на проблема с пенсиите Осем области вече ще учат само онлайн Омбудсманът: Над 70 хил. българи са без личен лекар
Тагове
омбудсман дистанционно обучение
Коментари

Още от последните новини