Младежът получил ключовете на ТИР-а, за да спи в него, но се изкушил

Младежът получил ключовете на ТИР-а, за да спи в него, но се изкушил - E-Burgas.com

Като видял СТОП плаката искал да спре, но объркал педалите

Собственикът на тежкотоварната машина, която се обърна тази нощ в Бургас, е дал ключовете на 18-годишният младеж, за да пренощува в камиона. Впоследствие обаче, се изкушил и подкарал ТИР-а, за да посети свой приятел. Това обяснил пред органите на реда момчето, след като било задържано.

Първоначално помислил, че заради късния час няма да има патрулки и подкарал возилото, но сметките му се оказали криви. Криволичещия ТИР бил забелязан в "Изгрев", младежът видял СТОП палката и искал да спре, но объркал педала на спирчаката с този на газта. Това обяснил посърналият младеж в участъка.

Припомняме, че катастрофата, която по чудо премина без жертви, предизвика промени в градския транспорт в Бургас тази сутрин.

Свързани статии
Цацаров погна Елена Йончева по казуса КТБ Пиян с "Мерцедес" се преобърна в частен двор в Равнец 15 катастрофи за денонощие в страната, трима души загинаха Турски ТИР и три коли катастрофираха на "Тракия" Разсипан товар край Сунгурларе затвори Ришкия проход Кметове в Бургаско с най-много глоби за нерегламентирани сметища 19-годишен младеж загина в катастрофа край Царево, друг е ранен Войната по пътищата взе жертви в Бургаско Моторист без книжка загина край айтоско село Жена загина на пътя Бургас - София
Тагове
катастрофа тир
Коментари

Още от последните новини