Микроскопична глоба за препълненото "Джъмбо" в Пловдив

Микроскопична глоба за препълненото

Акт от 2000 лева е наложен от РЗИ на магазин „Джъмбо" в Пловдив. Това съобщи областният управител Дани Каназирева, цитирана от cross.bg. Тя настояваше за санкцията, заради сигналите за неспазване на противоепидемичните мерки тази събота.

В събота снимки в социалните мрежи показваха огромни опашки пред търговския обект и неспазване на дистанция вътре в магазина.

Това е максималният размер на санкцията. Областният управител ще поиска затварянето му, ако се допусне повторно нарушение.

Свързани статии
ЗАВРЪЩАНЕТО НА МЛАДИТЕ ЩЕ СПОМОГНЕ ЗА ОПАЗВАНЕТО НА ПРИРОДНИТЕ МЕСТООБИТАНИЯ В ЗАЩИТЕНИ ЗОНИ СТРАНДЖА И КРЕСНА-ИЛИНДЕНЦИ В челото сме по трафик на хора! Внимавайте с обявите за работа в чужбина Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Провеждат поход срещу трафика на хора в Бургас Удължиха ковид мерките в цялата страна СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Северномакедонецът Зоран се разкая за участието си в каналджийство, но съдът реши друго Още осем области връщат ковид мерките Държавни институции черпят опит от Бургас за осигуряване на достъпна среда
Тагове
джъмбо хора мерки глоба
Коментари

Още от последните новини