Микроскопична глоба за препълненото "Джъмбо" в Пловдив

Микроскопична глоба за препълненото

Акт от 2000 лева е наложен от РЗИ на магазин „Джъмбо" в Пловдив. Това съобщи областният управител Дани Каназирева, цитирана от cross.bg. Тя настояваше за санкцията, заради сигналите за неспазване на противоепидемичните мерки тази събота.

В събота снимки в социалните мрежи показваха огромни опашки пред търговския обект и неспазване на дистанция вътре в магазина.

Това е максималният размер на санкцията. Областният управител ще поиска затварянето му, ако се допусне повторно нарушение.

Свързани статии
Кметът на Созопол въвежда нови мерки от утре, лично следи контрола Масови проверки в Бургас за реалността на сертификатите Затягат мерките в няколко области Топим се с 844 хил. души за десетилетие Продължават проверките за спазване на противоепидемичните мерки в страната Съветват неваксинираните да отложат пътуванията си Новите правила за влизане у нас влизат в сила от днес Удължаваме извънредната епидемична обстановка до края на март Денков: Големите ученици се връщат в клас, когато заболеваемостта спадне Стойчо Кацаров: Мерките успяха, пречупихме вълната
Тагове
джъмбо хора мерки глоба
Коментари

Още от последните новини