Мая Манолова в Бургас: Държавата трябва спешно и категорично да се намеси в казуса „Алепу“

Мая Манолова в Бургас: Държавата трябва спешно и категорично да се намеси в казуса „Алепу“ - E-Burgas.com

Държавата трябва спешно и категорично да се намеси по скандалния казус „Алепу“, който нашумя през последните дни. В противен случай това е ясен сигнал към хората „Ние ще си правим каквото искаме, пък вие сте длъжни да ни търпите“. Това заяви лидерът на Изправи се.Бг Мая Манолова, която е на среща с туристическия бранш в Бургас.

„Още като омбудсман имах ясна позиция срещу набезите срещу българската природа. Този строеж, трябва да бъде преустановен, а виновните лица да си получат съответните наказания и отговрности и да се спре това безобразие. Това е начинър да кажем на хората, че Черноморието е за тях, а не за строителните фирми“, каза Мая Манолова.  

По темата за спасяването на туризма, присъстваха хора от браншовите организации от територията на всички общини. „Срещата бе изключително ползовтворна, защото въпросите, които бяха повдигнати са въпроси, които Комисията в Обс-Бургас придвижва“, заяви общинският съветник Живко Табаков, който е съорагнизатор на срещата. Очаквайте още подробности от срещата!

Свързани статии
Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Туристи отменят резервации по ски курортите заради липса на сняг Старт на зимния сезон в Банско В курортите очакват 20% повече туристи със 30% увеличение на цените В Поморие изготвиха анализ на изминалото лято Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Откриват ловния сезон за диви прасета и дребен дивеч Илин Димитров: Не мисля, че е скъпо по нашето море, въпрос на избор е Двойно повече чужди туристи по морето това лято, цените със скок от 11% Заплашили Мая Манолова да спре да рови в газовите далавери
Тагове
мая манолова живко табаков туристи сезон бранш алепу
Коментари

Още от последните новини