Мая Манолова в Бургас: Държавата трябва спешно и категорично да се намеси в казуса „Алепу“

Мая Манолова в Бургас: Държавата трябва спешно и категорично да се намеси в казуса „Алепу“ - E-Burgas.com

Държавата трябва спешно и категорично да се намеси по скандалния казус „Алепу“, който нашумя през последните дни. В противен случай това е ясен сигнал към хората „Ние ще си правим каквото искаме, пък вие сте длъжни да ни търпите“. Това заяви лидерът на Изправи се.Бг Мая Манолова, която е на среща с туристическия бранш в Бургас.

„Още като омбудсман имах ясна позиция срещу набезите срещу българската природа. Този строеж, трябва да бъде преустановен, а виновните лица да си получат съответните наказания и отговрности и да се спре това безобразие. Това е начинър да кажем на хората, че Черноморието е за тях, а не за строителните фирми“, каза Мая Манолова.  

По темата за спасяването на туризма, присъстваха хора от браншовите организации от територията на всички общини. „Срещата бе изключително ползовтворна, защото въпросите, които бяха повдигнати са въпроси, които Комисията в Обс-Бургас придвижва“, заяви общинският съветник Живко Табаков, който е съорагнизатор на срещата. Очаквайте още подробности от срещата!

Свързани статии
Мая Манолова и Живко Табаков откриха приемна на „Изправи се. БГ” в Бургас Връщат парите за неосъществени екекурзии Рекламират зимния ни туризъм с 2.4 млн. лв. пред съседите Договориха 50 млн. лв. помощи за туроператори и агенти Марияна Николова: Не бива да затваряме границите за туристи Глас в пустиня! Общински съветници още лятото били тъпана за водната криза, но без резултат Родният турист ще спасява и зимния сезон Чакаме до 80% по-малко чужденци в зимните курорти Мая Манолова: За фирмите до властта се харчи богато, а до хората не достига нищо (Видео) 840 туроператори и агенти кандидатваха за помощ от 10 млн. лв.
Тагове
мая манолова живко табаков туристи сезон бранш алепу
Коментари

Още от последните новини