Маринка в страх от рецидивиста Иван: Ще ни избие!

Маринка в страх от рецидивиста Иван: Ще ни избие! - E-Burgas.com

Мъжът заплашвал с нож деца и учителки от детската градина

50-годишен мъж тормози съседи, заплашва с нож учителки и деца от детска градина. Поредният случай на тормоз днес е от село Маринка.

Става дума за Иван Ангелов. До скоро живял с възрастната си майка, която след поредния побой вкъщи е отведена в старчески дом. От него се страхуват всички в селото, показа репортаж на NOVA. Хората избягват дори да го погледнат, за да не предизвикат гнева му.

„Започнал е към случаен минувач да отправя обиди и закани против живота му, в нетрезво състояние като е извадил нож. След като се е уплашил човека се е обадил на спешния телефон 112 и са пристигнали полицейски служители от 4-то РПУ. Вместо да преустанови заплахите агресията се е насочила към тях. Започнал да размахва ножа към тях, започнал също да се заканва на тях със същите закани и обиди, след като са пристъпили да го задържат оказал съпротива“, разказва прокурор Димитър Илиев - районна прокуратура Бургас.

Криминално проявеният мъж подписва предупредителен протокол и е освободен. Два дни по-късно обаче агресията на Иван се насочва към детската градина, която се намира в близост до дома му.

„Иван беше на улицата с нож в ръка, псуваше, крещеше, почна да крещи по мене след това разбира се има движение доставчици идват, помощник възпитателката и домакинката излиза. Той крещя и по тях, заплашва ги, обижда ги, държа се непристойно, в един момент дори си показа и половия член, така че абсолютно недопустимо“, добавя Гергана Вълкова - директор на детската градина в с.Маринка.

Арестът на Иван е като сцена от екшън. Решението на бургаския районен съд  - ефективна двугодишна присъда. Оказва се, че 50-годишният Иван Ангелов вече е лежал в затвора за убийството на братовчед си, който намушкал с нож при приянски скандал. И въпреки поредната присъда в селото продължават да се страхуват.

„Ще дойде ще ни избие. Той идва да ни убива и дъщеря ми и мене. Много ме е страх вече да кажа нещо лошо за него, че идва да ни убива с Ленчето, дъщеря ми. А пък ние не го оставяме, дъщеря ми е много милостива, хляб му дава, манджичка му дава, аз парички му давах, помагахме му“, разказва Минка Господинова - леля на Иван.

Оказва се, че в момента агресивният мъж е не в ареста, а в дома си. Защото нямало опасност да се укрие. Очаква се да влезе зад решетките до дни.  Поредната си присъда ще изтърпи при строг режим.

А докато конвоя на съдебна охрана отведе Иван, за да излежи поредната си присъда, жителите на село Маринка ще продължат да живеят във страх.

Свързани статии
За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Пернишки топ измамник овършал спестяванията на наивни пенсионери в Бургас До 6 години затвор грозят Цветелин Георгиев заради купване на гласове в Маринка 18-годишен криминоген от Ямбол потроши три коли в Лозенец Две от три крачки за решаване на кризата с питейната вода в Димчево били направени Бургаски села на протест заради качеството на водата Бургаски криминоген подлуди бившата си и семейството й Задържаха четирима бургаски рецидивисти, стари познайници на полицията Осъдиха ефективно криминоген изтормозил село Маринка Бургаският съд освободи условно предсрочно осъден в Испания
Тагове
маринка криминоген рецидивист осъден
Коментари

Още от последните новини