Осъдиха ефективно криминоген изтормозил село Маринка

Осъдиха ефективно криминоген изтормозил село Маринка - E-Burgas.com

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас бе наложено ефективно наказание от две години „лишаване от свобода“ спрямо Иван А., подсъдим за извършаване на хулигански действия, съпроводени със съпротива срещу полицейски служители

Той. е подсъдим за това, че извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото. Деянието е съпроводено със съпротива срещу полицейски служители, изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред и се отличава с изключителен цинизъм и дързост. Престъплението е осъществено в началото на този месец в бургаското село Маринка.

Иван отправил заплашителни думи, изрази и обиди, насочени към случаен минувач. Направил същото и спрямо дошлите на място двама полицейски служители, крещейки заплашителни и нецензурни думи срещу тях.

На втората посочена дата подсъдимият крещял заплашителни думи, изрази и обиди спрямо директорката и две учителки в детската градина. Иван се е съпротивил по време на ареста, обиждал, заплашвал, размахвал нож, дърпал и бутал полицейските служители, които изпълнявали служебните си задължения.

Установено е също така, че подсъдимият е многократно осъждан. Една от присъдите спрямо него е постановена за извършено убийство на мъж от село Маринка, осъществено през 2009 година. Той е търпял ефективни наказания „лишаване от свобода“ до 2018 година.

Присъдата на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в града. 

Свързани статии
Хванаха бургаски криминоген с подвижна лаборатория за наркотици (Снимки) За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Пернишки топ измамник овършал спестяванията на наивни пенсионери в Бургас До 6 години затвор грозят Цветелин Георгиев заради купване на гласове в Маринка 18-годишен криминоген от Ямбол потроши три коли в Лозенец Две от три крачки за решаване на кризата с питейната вода в Димчево били направени Бургаски села на протест заради качеството на водата Бургаски криминоген подлуди бившата си и семейството й Задържаха четирима бургаски рецидивисти, стари познайници на полицията Маринка в страх от рецидивиста Иван: Ще ни избие!
Тагове
маринка криминоген рецидивист осъден
Коментари