Лек ръст на ваксинацията сред учителите

Лек ръст на ваксинацията сред учителите  - E-Burgas.com

Повече от 35% от учителите са ваксинирани поне с една игла. Карантинираните продължават да са под 1%. Най-много са те във Видин – 1,58%, а най-малко във Враца – 0,26%. При учениците ситуацията засега е спокойна – тези, които учат от дистанция заради заболяване или контакт, са по-малко от предишната седмица – 0,63%. Карантинираните паралелки и групи в детски градини са 211.

Тези данни съобщи министърът на образованието и науката проф. Николай Денков при откриването на академичната година в Медицинския университет в София днес. „Следим ситуацията всеки ден. Засега няма причина да се преминава масово към онлайн обучение“, посочи министърът.

Свързани статии
Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители Започна обучението на учители по английски език в Бургас Бургаски учители трети на Спартакиада Бургаски учители на първолаци се обучават по специален проект Преболедували ковид учители ще се преглеждат безплатно при специалист Студентите в България се увеличават, масово искат да стават учители и лекари Синдикат: 87% от учителите не са готови да правят тестове на децата Напредък: Ваксинираха се 40% учители и 5% ученици 35% от учителите са готови да напуснат работа заради ваксините Кметът Димитър Николов със специално послание към бургаските учители
Тагове
учители
Коментари

Още от последните новини