Кметът Димитър Николов със специално послание към бургаските учители

Кметът Димитър Николов със специално послание към бургаските учители - E-Burgas.com

Кметът на Община Бургас Димитър Николов поздравява най-сърдечно всички преподаватели и учители с професионалния им празник - 5 октомври!

"Уважаеми педагози и преподаватели,

Скъпи учители,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по повод Вашия професионален празник – 5 октомври, Международен ден на учителя!

Незаменими и безценни са Вашите уроци, знания и съвети, чрез които израстват нашите деца, за да се превърнат утре в млади и успешни лекари, инженери, учени и архитекти. Усилията и труда Ви вложени днес в децата, се отплащат цял живот!

Вие сте призвани умело да намирате баланса между отговорността да съхраните и предадете на следващото поколение мъдростта, духа и славното минало на нашия народ с иновациите и стремглавото развитие на технологиите, които променят професиите и начина ни на живот. Благодарение на Вашите ценни съвети и насоки децата могат да намират, отсяват и правилно да се ориентират в необятния информационен свят.

Бургаски учители, поздравявам Ви за упоритостта, волята и обичта, с които учите и образовате децата ни. Ваша е заслугата всяка година успехите им на национални и международни олимпиади и състезания да се множат и да прославят нашия град.

Благодаря Ви за това!

Пожелавам Ви здраве и успехи! Нека най-голяма отплата за усилията и труда Ви бъде благодарността в очите на Вашите жадни за знания ученици! Бъдете горди с професията си и посрещайте смело предизвикателствата!

Честит празник, скъпи учители!"

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас

Свързани статии
Бургас вече разполага с телемедицина (Снимки) Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Димитър Николов с поздрав към бургазлии: Продължаваме да сме град с поглед към бъдещето Кметът Димитър Николов поздрави сърдечно бургаските учители Започна обучението на учители по английски език в Бургас Бургаски учители трети на Спартакиада Бургаски учители на първолаци се обучават по специален проект Димитър Николов: Подвигът и саможертвата на Ботев винаги ще пазят своя ореол Преболедували ковид учители ще се преглеждат безплатно при специалист Кметът поздрави здравните специалисти по повод професионалния им празник
Тагове
учители Димитър Николов
Коментари

Още от последните новини