Кметът Димитър Николов със специално послание към бургаските учители

Кметът Димитър Николов със специално послание към бургаските учители - E-Burgas.com

Кметът на Община Бургас Димитър Николов поздравява най-сърдечно всички преподаватели и учители с професионалния им празник - 5 октомври!

"Уважаеми педагози и преподаватели,

Скъпи учители,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по повод Вашия професионален празник – 5 октомври, Международен ден на учителя!

Незаменими и безценни са Вашите уроци, знания и съвети, чрез които израстват нашите деца, за да се превърнат утре в млади и успешни лекари, инженери, учени и архитекти. Усилията и труда Ви вложени днес в децата, се отплащат цял живот!

Вие сте призвани умело да намирате баланса между отговорността да съхраните и предадете на следващото поколение мъдростта, духа и славното минало на нашия народ с иновациите и стремглавото развитие на технологиите, които променят професиите и начина ни на живот. Благодарение на Вашите ценни съвети и насоки децата могат да намират, отсяват и правилно да се ориентират в необятния информационен свят.

Бургаски учители, поздравявам Ви за упоритостта, волята и обичта, с които учите и образовате децата ни. Ваша е заслугата всяка година успехите им на национални и международни олимпиади и състезания да се множат и да прославят нашия град.

Благодаря Ви за това!

Пожелавам Ви здраве и успехи! Нека най-голяма отплата за усилията и труда Ви бъде благодарността в очите на Вашите жадни за знания ученици! Бъдете горди с професията си и посрещайте смело предизвикателствата!

Честит празник, скъпи учители!"

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас

Свързани статии
Кметът Димитър Николов честити на акушерите: Вие сте началото на всеки живот! Кметът честити Коледа на общностите в Бургас, които празнуват днес Студентите в България се увеличават, масово искат да стават учители и лекари Синдикат: 87% от учителите не са готови да правят тестове на децата Напредък: Ваксинираха се 40% учители и 5% ученици 35% от учителите са готови да напуснат работа заради ваксините Кметът Димитър Николов със специален поздрав към бургаските пенсионери Лек ръст на ваксинацията сред учителите Бум на заразата в училище: 36 ученици и 6 учители с ковид през уикенда в Бургаско Едва 30% от учителите са имунизирани, малко над 20% са преболедували ковид
Тагове
учители Димитър Николов
Коментари

Още от последните новини