Kулминацията на Държавното първенство по кикбокс и Купа Бургас ще се излъчва на живо

Kулминацията на Държавното първенство по кикбокс и Купа Бургас ще се излъчва на живо - E-Burgas.com
kickboxing.bg

Кулминацията на Държавното първенство по кикбокс и Купа Бургас ще се излъчва на живо онлайн. Финалните срещи ще се играят на тържествена гала вечер в спортна зала „Младост“ тази събота от 20:00 часа и ще бъдат предавани от Българска Конфедерация по кикбокс и муай тай, както и в официалната фейсбук страница на събитието.

Въпреки че организаторите са взели всички необходими мерки за опазване здравето и безопасността на присъстващите, тези, които се притесняват да посещават масови прояви, могат да гледат двубоите напълно безплатно на своя компютър или мобилен телефон. Излъчването ще се осъществи с техническото съдействие на „Дрон Бургас“.

Надпреварата се явява генерална репетиция за младата надежда на българския кикбокс Филип Филипов преди „Balkans best fighters 5TH“. Престижният турнир ще се проведе от 4-и до 6-и декември 2020 г. в Ниш, Сърбия. Състезателят на СК „Аякс“, който е ученик Немска езикова гимназия "Гьоте", се утвърди като национал при юношите младша възраст, в категория до 63,5 кг.

Бургаският клуб, който е символичен домакин на Държавното първенство по кикбокс и Купа Бургас, е със силно представяне при тежкоатлетите. В ударната група на СК „Аякс“ за ринговите дисциплини попадат още: републиканският шампион и носител на Световна купа до 91кг Михаил Динев; многократният шампион на България, медалист от световни и европейски първенства до 86 кг Георги Манов и Денислав Златев, който се състезава в категория +91 кг. 
За финалистите при мъжете са предвидени парични награди, осигурени от Николай Филипов и „Рисайклинг България“ ООД, като шампионът ще получи 500 лв., а опонентът му ще бъде възнаграден с 300 лв.
 

Коментари

Още от последните новини