Край с компромисите: В Карнобат ще глобяват за неспазване на мерките

Край с компромисите: В Карнобат ще глобяват за неспазване на мерките  - E-Burgas.com
Карнобат

"Много хора нарушиха забраната и използваха уикенда за разходка и раздумка" заяви Георги Димитров

Глоби за нарушителите на превантивните мерки започват от утре в Карнобат. За това предупреди кметът на общината Георги Димитров, който се обърна към съгражданите си във Фейсбук.

"Изключително ми е неприятно, че се налага да глобяваме лицата – физически и юридически, които не спазват наложените превантивни мерки. Крайно време е да осъзнаем, че ако сами не се опазим, няма кой да ни пази, независимо от мерките и санкциите. Хубавото време през почивните дни бе предпоставка за разходки, срещи с приятели на раздумка. Много хора в община Карнобат нарушиха забраната за ограничаване на движението, което трябва да става само в случай на необходимост." написа Георги Димитров.

По думите му в част от търговските обекти не са се спазвали правилата да не се струпват хора.Това е наложило служителите от звено „Обществен ред” и Полицията многократно да предупреждават, да напомнят за разпоредбите.

"Призовавам ви да бъдем отговорни. От понеделник всеки, който наруши превантивните мерки, ще бъде санкциониран. Призовавам ви да си останете вкъщи." апелира кметът на Карнобат. 

Той допълни, че още утре ще предложи нови и по-строги мерки на утрешното заседание на Кризисния щаб. 
 

Свързани статии
Млад мъж от Карнобат изгори къщата си в опит да се стопли Педагози от Карнобат получиха нови знания за работа с незрящи деца Ало измамници искат 4 900 лв. за лечение на COVID-19 в Карнобат Намалиха присъдата на шофьор убил две жени на тротоар в Карнобат Президентът Румен Радев идва в Карнобат за празника на града Убиецът Алекси от Церковски отива на съд Отвориха за движение магистралата край Карнобат Влекач изсипа каси с бира на "Тракия" край Карнобат и затвори магистралата (Снимки) Продължава да е ограничено движението на магистралата в района на Карнобат Влак натоварен с над 1т масло се запали на жп гара Карнобат
Тагове
Карнобат Георги Димитров
Коментари

Още от последните новини