Край с компромисите: В Карнобат ще глобяват за неспазване на мерките

Край с компромисите: В Карнобат ще глобяват за неспазване на мерките  - E-Burgas.com
Карнобат

"Много хора нарушиха забраната и използваха уикенда за разходка и раздумка" заяви Георги Димитров

Глоби за нарушителите на превантивните мерки започват от утре в Карнобат. За това предупреди кметът на общината Георги Димитров, който се обърна към съгражданите си във Фейсбук.

"Изключително ми е неприятно, че се налага да глобяваме лицата – физически и юридически, които не спазват наложените превантивни мерки. Крайно време е да осъзнаем, че ако сами не се опазим, няма кой да ни пази, независимо от мерките и санкциите. Хубавото време през почивните дни бе предпоставка за разходки, срещи с приятели на раздумка. Много хора в община Карнобат нарушиха забраната за ограничаване на движението, което трябва да става само в случай на необходимост." написа Георги Димитров.

По думите му в част от търговските обекти не са се спазвали правилата да не се струпват хора.Това е наложило служителите от звено „Обществен ред” и Полицията многократно да предупреждават, да напомнят за разпоредбите.

"Призовавам ви да бъдем отговорни. От понеделник всеки, който наруши превантивните мерки, ще бъде санкциониран. Призовавам ви да си останете вкъщи." апелира кметът на Карнобат. 

Той допълни, че още утре ще предложи нови и по-строги мерки на утрешното заседание на Кризисния щаб. 
 

Свързани статии
80-годишна баба се преобърна с Дачията си край Карнобрат Тежко ПТП в Карнобат, автомобил се обърна по таван МВР със спецакция срещу лихвари в Карнобат Заваръчни дейности по покрива на училището в Карнобат предизвикали пожара? Пожар пламна в карнобатско училище, местни и айтоски огнеборци гасиха пламъците Съдия Татяна Станчева-Иванова отново оглави Районния съд в Карнобат Влакът за София блъсна камион до жп гарата в Карнобат (Снимки) ТИР катастрофира между Зимница и Карнобат Жена загина в пожар в карнобатско село Защо в карнобатските села благодарят на депутатите от ГЕРБ
Тагове
Карнобат Георги Димитров
Коментари

Още от последните новини