Жена загина в пожар в карнобатско село

Жена загина в пожар в карнобатско село - E-Burgas.com
Архив cross.bg

65-годишна трудноподвожна жена е загинала в пожар в карнобатското село Хаджиите снощи. Инцидентът е станал в къщата на жертвата, малко след 18:00 ч, като освен нея вътре е бил и 15-годишния и внук.

Установено е, че огънят се разразил от хвръкнала искра от печка на дърва, намираща се на втория етаж, която подпалила натрупани на купчина на пода парцали и стари дрехи. Пожарът се разрастнал много бързо, като момчето излязло навън да потърси помощ, но до идването на съседите, в пожара изгоряла трудноподвижната жена.

Предстои извършването на оглед в светлата част на денонощието. По случая е образувано досъдебно производство.

Свързани статии
Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава Пожарът в Родопите погълнал над 10 хил. декара гори Три огнища горят в боровата гора над ВЕЦ "Карлово" Мъж реши да почисти съседския двор и запали къщата 80-годишна баба се преобърна с Дачията си край Карнобрат Жена загина в голям пожар в София, бебе е сред пострадалите
Тагове
пожар карнобат хаджиите
Коментари

Още от последните новини