Костадинов прочете книга и пусна снимка

Костадинов прочете книга и пусна снимка - E-Burgas.com

Лидерът на партия "Възраждане" се похвали във фейсбук профила си, че е прочел книга по време на карантината. Той дори пусна професионално заснет фотос, на който той замислено разгръща дебело четиво, облечен в костюм.

"Домашният арест си има и своите добри страни. Прочетох книгата на Дмитрий Орлов за начините и етапите, по които държавата и човешкото общество изпадат в колапс. Останах с впечатлението, че е писал творбата си в нашата страна, за съжаление." написа Костадинов. 

Лидерът на "Възраждане" също така заяви в поста си, че от днес отново е на свобода, но занапред ще ограничава контакта си с ваксинирани, тъй като се оказали твърде заразни. 

Свързани статии
Гунчева: Напуснах "Възраждане" по 11 причини Елена Гунчева напуска "Възраждане", но остава в парламента като независим депутат Костадинов: Печелим изборите и изтегляме плана за влизане в еврозоната Костадинов: Камала-Камила... Бъркам ги животинските имена понякога Костадинов: България изнася огромно количество оръжие за Украйна Кирил Петков: Едва ли "Възраждане" са говорили два часа с Митрофанова за Пушкин Костадин Костадинов призна за среща с посланика на Русия Костадинов: За една война винаги има вина и на двете страни... Костадинов за протеста: Хората са изнервени, всичко е възможно Премиерът се срещна с протестиртащите от "Възраждане" заради сертификата
Тагове
Костадин Костадинов Възраждане
Коментари

Още от последните новини