Костадинов: За една война винаги има вина и на двете страни...

Костадинов: За една война винаги има вина и на двете страни... - E-Burgas.com

„Възраждане” няма да подкрепи обща декларация на Народното събрание, с която се налагат санкции на Русия

„Възраждане” няма да подкрепи обща декларация на Народното събрание, с която се налагат санкции на Русия. Това обяви лидерът на партията Костадин Костадинов в емоционално изказване в парламента. Той заяви, че с налагане на санкции България става част от конфликта.

„Това е парад на лицемерието”, заяви Костадинов. Той каза, че парламентът трябва да защити само националния интерес, а не българският народ да плаща цената на конфликта. Според Костадинов, налагането на санкции ще влоши и без това влошените ни отношения с Русия.

„Няма вечни съюзи, има вечни интереси! Къде е българският национален интерес тук?”, заяви лидерът на „Възраждане”. Костадинов заяви, че българският народ е разделен, защото се страхува от конфликта.

Според него скоро народът може да подложи под съмнение участието ни в ЕС и НАТО.

„Да, има нарушение на международното право! Да, има агресия, но по същия начин имаше агресия на САЩ в последните 30 години”, заяви Костадинов. Той също така каза, че за една война винаги има вина и на двете страни.

Свързани статии
Започват референдуми в няколко области на Украйна за присъединяване към Русия Руският патриарх призова руснаците: Не се страхувайте от смъртта! САЩ заплашиха Путин с "тежки последствия", ако използва ядрено оръжие Сергей Шойгу: Изпращаме 300 000 войници на бойното поле! Войната не е с Украйна, а с колективния Запад Бивш военен министър: Русия се готви да признае Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област за свои територии Пращаме медицинска помощ за 35 000 украински войници Украйна обяви, че е освободила над 6000 кв. км. окупирана територия Гунчева: Напуснах "Възраждане" по 11 причини Елена Гунчева напуска "Възраждане", но остава в парламента като независим депутат Най-малко 18 загинали и 60 ранени от руския удар над мол в Кременчук
Тагове
Костадин Костадинов Възраждане Украйна
Коментари

Още от последните новини