Премиерът се срещна с протестиртащите от "Възраждане" заради сертификата

Премиерът се срещна с протестиртащите от
Снимка БГНЕС

“Зеленият сертификат” обсъдиха премиерът Кирил Петков и депутатите от “Възраждане”.

Това се случва след организирания от партията протест срещу мерките в сряда, при който се стигна до ескалации и последвалата покана от премиера за разговор. 

Днес народни представители от “Възраждане” посочиха пред журналисти, че Петков не е поискал среща, както е обещал. 

На срещата присъстват заместник-председателите на партията - Цончо Ганев и адв. Петър Петров, както и доц. Атанас Мангъров, в качеството му на здравен експерт на формацията.

Ще бъде сформирана работна група под ръководството на премиера, стана ясно след срещата. Тя ще работи поне 2 седмици, след които ще има доклад. 

“Надяваме се тогава да се приложи като начало това, което изискахме от премиера - с днешна дата да бъде отменено безумието децата да се тестват в училищата, да не посещават учебните заведения защото отказват да се тестват или да носят маски. Премиерът отказа”, посочи пред медиите", Ганев.

Свързани статии
Пореден ден на протести, пътните фирми блокират 18 възлови пътища в страната Протестиращите хотелиери ще получат 80 млн. лева Хотелиери от Южното Черноморие блокираха път, не получили помощи за украинците Гунчева: Напуснах "Възраждане" по 11 причини Елена Гунчева напуска "Възраждане", но остава в парламента като независим депутат Кирил Петков: С темата за РСМ опитват да отклонят вниманието от 2.5 млрд лв. за незаконни строежи Костадинов: Печелим изборите и изтегляме плана за влизане в еврозоната Лена Бориславова с първи коментар за компромата с Кирил Петков И НЗОК излиза на протест Родни производители също обявиха протестна готовност
Тагове
кирил петков възраждане протест
Коментари

Още от последните новини