Премиерът се срещна с протестиртащите от "Възраждане" заради сертификата

Премиерът се срещна с протестиртащите от
Снимка БГНЕС

“Зеленият сертификат” обсъдиха премиерът Кирил Петков и депутатите от “Възраждане”.

Това се случва след организирания от партията протест срещу мерките в сряда, при който се стигна до ескалации и последвалата покана от премиера за разговор. 

Днес народни представители от “Възраждане” посочиха пред журналисти, че Петков не е поискал среща, както е обещал. 

На срещата присъстват заместник-председателите на партията - Цончо Ганев и адв. Петър Петров, както и доц. Атанас Мангъров, в качеството му на здравен експерт на формацията.

Ще бъде сформирана работна група под ръководството на премиера, стана ясно след срещата. Тя ще работи поне 2 седмици, след които ще има доклад. 

“Надяваме се тогава да се приложи като начало това, което изискахме от премиера - с днешна дата да бъде отменено безумието децата да се тестват в училищата, да не посещават учебните заведения защото отказват да се тестват или да носят маски. Премиерът отказа”, посочи пред медиите", Ганев.

Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
кирил петков възраждане протест
Коментари

Още от последните новини