Премиерът се срещна с протестиртащите от "Възраждане" заради сертификата

Премиерът се срещна с протестиртащите от
Снимка БГНЕС

“Зеленият сертификат” обсъдиха премиерът Кирил Петков и депутатите от “Възраждане”.

Това се случва след организирания от партията протест срещу мерките в сряда, при който се стигна до ескалации и последвалата покана от премиера за разговор. 

Днес народни представители от “Възраждане” посочиха пред журналисти, че Петков не е поискал среща, както е обещал. 

На срещата присъстват заместник-председателите на партията - Цончо Ганев и адв. Петър Петров, както и доц. Атанас Мангъров, в качеството му на здравен експерт на формацията.

Ще бъде сформирана работна група под ръководството на премиера, стана ясно след срещата. Тя ще работи поне 2 седмици, след които ще има доклад. 

“Надяваме се тогава да се приложи като начало това, което изискахме от премиера - с днешна дата да бъде отменено безумието децата да се тестват в училищата, да не посещават учебните заведения защото отказват да се тестват или да носят маски. Премиерът отказа”, посочи пред медиите", Ганев.

Свързани статии
Отново изслушват Петков в парламента Алибегов плаши с протести от ваксинирани Костадинов прочете книга и пусна снимка Бургаски аптеки протестират заради огромни сметки за ток Волен: Костадин не е новият Волен! Счупени пръсти и ребра на полицаи на днешния протест Премиерът Кирил Петков е под карантина Министерски съвет отзовава скандалния Пламен Георгиев от Валенсия Кирил Петков: Ще овладеем кризата с тока с над 1,3 млрд. лева Кирил Петков пред "Шпигел": Ще изчистим петното на корупцията, полепнало по името на България
Тагове
кирил петков възраждане протест
Коментари

Още от последните новини