Костадинов за протеста: Хората са изнервени, всичко е възможно

Костадинов за протеста: Хората са изнервени, всичко е възможно - E-Burgas.com

Лидерът на "Възраждане" отговори на обвинението, че криминални лица участват в организацията на протеста

Протестите, организирани от „Възраждане” на 23 февруари (сряда), ще са мащабни. За това предупреди пред Нова тв лидерът на партията Костадин Костадинов, който отговори на отправените в сряда обвинения, че криминални лица участват в организацията на протеста.

„По същата логика мога да кажа, че има криминални хора, внедрени във властта”, заяви Костадинов.

Според него, атаката е политическа. „Властта я е страх. Просто ги е страх. Това, което чух вчера, едно към едно повтаря реплики на Младен Маринов от 2020 г. Сега с всяко свое действие показват, че това е защитна реакция, защото протестите в сряда ще бъдат много мащабни. Не защото ги организираме ние, а в обществото се натрупва доста гняв срещу липсата на реална промяна”, каза Костадинов.

Той предупреди, че хората са доста изнервени и всичко е възможно. „Може да стане абсолютно всичко, като например хората да откажат да си тръгнат от протеста", допълни Костадинов.

„Народът вече не иска да търпи, аз не искам да търпя. Искам да счупя това управление, искам да го премахна, искам да стане така, че да не ни управляват хора, които се отчитат в чужди посолства, като отидат в метрополията водят със себе си американския посланик. Искам да ни управляват хора, които като кажат нещо, да го изпълняват”, заяви още лидерът на „Възраждане”.

Свързани статии
Костадинов: Печелим изборите и изтегляме плана за влизане в еврозоната Костадинов: Камала-Камила... Бъркам ги животинските имена понякога Костадинов: България изнася огромно количество оръжие за Украйна Костадин Костадинов призна за среща с посланика на Русия Костадинов: За една война винаги има вина и на двете страни... Костадинов прочете книга и пусна снимка Волен: Костадин не е новият Волен!
Тагове
Костадин Костадинов
Коментари

Още от последните новини