Координационен център в Поморие обединява усилията на местните в подкрепа към бежанци

Координационен център в Поморие обединява усилията на местните в подкрепа към бежанци - E-Burgas.com

Община Поморие създава координационен център в помощ на бежанците от войната в Украйна и призовава граждани и фирми на територията на общината да подават информация за възможността им за осигуряване на подслон, работа, хуманитарни помощи, транспорт и други.

Всички, които са готови да предоставят помощ на бежанци от Украйна, могат да информират координационния център чрез имейл: [email protected], чрез обаждане на телефонен номер: 0596 22004 (от 8:30 до 17:00 часа) или на денонощен дежурен телефон: 0596 22504 .

Събраната информация ще бъде предоставена на почетния консул на Украйна в Бургас Димитър Караненов.

Свързани статии
Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Кметът на Поморие поиска от държавата достъп до договора с летище Бургас Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца Поморийци засадиха 35 дръвчета в кв. "Свети Георги" Коледна пауза на войната в Украйна Русия обяви български журналист за издирване Кметът на Поморие Иван Алексиев пожела коледните жестове да бъдат повече Парламентът одобри военна помощ за Украйна Поморие си има вицесветовни шампиони по спортни танци
Тагове
поморие бежанци война украйна
Коментари

Още от последните новини