Комисията на хазарта в крайна сметка отне лицензите на "Еврофутбол"

Комисията на хазарта в крайна сметка отне лицензите на

Въпреки че в две поредни съдебни решения Административен съд – София-град не само отмени незаконосъобразните решения на Държавната комисия по хазарта (ДКХ) да отнеме временно лицензите на „Еврофутбол” ООД, но и изрично постанови, че ДКХ няма право да отнема лицензи преди българският съд да е решил дали компанията дължи суми на държавата, отново станахме свидетели на поредните репресивни действия срещу нас!

Без да се интересува от правото като изконна ценност и без да зачита решенията на българския независим съд, на 14.07.2020 г. ДКХ отне лицензите на „Еврофутбол” ООД за залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета както наземно, така и онлайн!

Действията на ДКХ са абсолютно незаконни и престъпни! Те за пореден път доказват, че правовият ред в България е само празен звук!

Поради тази причина „Еврофутбол” ще съди държавата, а обезщетението за причинените ни вреди за съжаление, ще бъде отново платено от обикновения български гражданин, а не от виновните!

Свързани статии
Младите стават все по-пристрастни към хазарта НАП спря над 130 онлайн сайта за залагане без лиценз Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте, но ще дойде и този момент Ицо Хазарата: Прокуратурата ми връчи призовка пред 200 журналисти и камери, за да видим колко добре работят Ицо Хазарта бие Бойко Борисов и Корнелия Нинова на вота за 25 МИР София Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа! Ицо Хазарта: Кандидатирам се за депутат от "Продължаваме промяната", досега не съм дал нищо на страната, която ми даде всичко Канят представители на община Созопол за заседанията на комисия "Буджака" 5 етапа, през които преминава всеки казино играч Мария Нейкова: Наредбата за обезвреждане на странични животински продукти е неработеща
Тагове
лиценс комисия хазарт еврофутбол
Коментари