Ицо Хазарта бие Бойко Борисов и Корнелия Нинова на вота за 25 МИР София

Ицо Хазарта бие Бойко Борисов и Корнелия Нинова на вота за 25 МИР София - E-Burgas.com

Рапърът Христо Петрор-Ицо Хазарта, който е кандидат за депутат от "Продължаваме промяната" побеждава Бойко Борисов и Корнелия Нинова на вота за 25 МИР София, става ясно от данните на ЦИК към момента. 

Така формацията на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев засега печели символичната битка срещу лидерите на ГЕРБ и БСП в най-големия столичен многомандатен район. Данните са от ЦИК към 38.42% обработени протоколи.

Формацията на Кирил Петков успява да събере 32,37% от гласовете на избирателите, втори са ГЕРБ – с 25,87%, а третото място е за „Демократична България“ и Елисавета Белобрадова – 9,61%. Четвърта е БСП с 9.58%, а след това е „Има такъв народ“ – с 8.29%.

В 24 МИР отново победата е за „Продължаваме промяната“, където водач е Кирил Петков. Втора е ГЕРБ с водач Даниел Митов, а трета „Демократична България“ с водач съпредседателя на „Зелено движение" Владислав Панев. Данните са при 32.34% обработени протоколи.

В третия столичен многомандатен район – 23 МИР, се затвърждава софийската победа на „Продължаваме промяната“. Там водачът на листата Асен Василев печели 35.88% от гласовете на избирателите. Втора остава ГЕРБ, чийто водач Румен Христов взима 20.84%, а трети е Атанас Атанасов от „Демократична България“. Данните са към 22.60% обработени протоколи.

Свързани статии
Кирил Петков: С темата за РСМ опитват да отклонят вниманието от 2.5 млрд лв. за незаконни строежи Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте, но ще дойде и този момент Кирил Петков обяви за какво е бил разпитван преди ареста на Бойко Борисов Ицо Хазарата: Прокуратурата ми връчи призовка пред 200 журналисти и камери, за да видим колко добре работят Асен Василев потвърди, че всяка партия от коалицията ще има вицепремиер Кирил Петков пред "Шпигел": Ще изчистим петното на корупцията, полепнало по името на България Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП Кирил Петков стартира преговорите с другите лидери, ще ги излъчва пряко в нета Кирил Петков "краде" гласове от всички партии, най-много от "Има такъв народ" и "Демократична България" Кирил Петков: България е тръгнала по пътя на промяната и няма връщане назад!
Тагове
Ицо Хазарта Продължаваме промяната
Коментари

Още от последните новини

Светът
Ицо Хазарта бие Бойко Борисов и Корнелия Нинова на вота за 25 МИР София - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Ицо Хазарта бие Бойко Борисов и Корнелия Нинова на вота за 25 МИР София - E-Burgas.com

Африка