Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте, но ще дойде и този момент

Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте, но ще дойде и този момент - E-Burgas.com

Народният представител от ПГ "Продължаваме промяната" Христо Петров, познат още като Ицо Хазарта, излезе с коментар във фейсбук профила си по повод неприличния жест, който направи преди няколко дни в пленарната зала. 

По време на дебатите тогава се видя как той си направи селфи със среден пръст към парламентарната група на ГЕРБ-СДС, докато те държат листове с надпис "Оставка".

"Има един метод, по който човек лесно разбира дали е постъпил правилно. Казваш си: ако мога да върна времето назад, бих ли направил това отново? Честно казано, отговорът е "не". Българският парламент е място, в което са работили велики българи. Хора, които са дали живота и здравето си за страната ми. Предпочитам да свързвам Народното събрание с тях, а не с крадците и отрепките, които имам нещастието да познавам. В този смисъл - да, не е там мястото да се развяват средни пръсти. И не е за гордост, знам го отлично", заяви Петров.

"Обаче нещо много странно се случва вече трети ден. В петък се разходих пеша из центъра на София, а после и в Люлин. Отидох до Слънчев бряг, а вчера минах през Пловдив. Не помня откога не съм получавал толкова поздравления, прегръдки и ръкостискания. И всеки, абсолютно всеки ми казва едно и също - малко им е на тия", разказа още той. 

"Не сте за среден пръст. За килия сте - дълго и продължително да я гледате отвътре и да опознаете интериора. Ще дойде и този момент! А дотогава - слезте от служебните коли и се разходете между нормалните хора, ама без НСО. Вярвам, че ще ви поздравят подобаващо", завършва поста си в социалните мрежи депутатът Христо Петров или познат още на всички като Ицо Хазарта. 

Свързани статии
Ицо Хазарата: Прокуратурата ми връчи призовка пред 200 журналисти и камери, за да видим колко добре работят Ицо Хазарта бие Бойко Борисов и Корнелия Нинова на вота за 25 МИР София Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа! Ицо Хазарта: Кандидатирам се за депутат от "Продължаваме промяната", досега не съм дал нищо на страната, която ми даде всичко
Тагове
Ицо Хазарта
Коментари

Още от последните новини