Канят представители на община Созопол за заседанията на комисия "Буджака"

Канят представители на община Созопол за заседанията на комисия
Снимка travelo.bg

Временната комисия за установяване на факти за незаконосъобразни действия на полуостров "Буджака" проведе първото си заседание.

Народните представители приеха правила за работата на Комисията. Подготвиха и списък с документи около случая, които трябва да бъдат изискани от Министерството на околната среда и водите, ДНСК, РЗИ-Бургас и община Созопол, показа БНТ.

По време на заседанието предателят на Комисията д-р Джевдет Чакъров заяви, че е готов да съблюдава спазването на върховенството на закона, още повече, когато става дума за опазването на природата.

От "Демократична България" попитаха по време на управлението кои партии за извършени незаконосъобразни действия и дали е потърсена отговорност за това.

Комисията ще продължи своите заседания по същество следващата седмица. За него депутатите поканиха представили на МОСВ, община Созопол и ДНСК.

Свързани статии
Създадоха и комисия "Буджака" Мария Нейкова: Наредбата за обезвреждане на странични животински продукти е неработеща "Изправи се! Мутри вън!" искат Комисия за "Алепу" и къщата в Барселона Комисията по ревизията започва с девет приоритета за четири години назад Мая Манолова оглави комисията, която ще проверява Борисов Комисията на хазарта в крайна сметка отне лицензите на "Еврофутбол"
Тагове
Буджака комисия
Коментари

Още от последните новини