Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа!

Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа! - E-Burgas.com

С кратко изявление относно кандидатурата на рапъра Ицо Хазарта излезе бившия министър на икономиката в служебния кабинет Кирил Петков. По-рано днес Хазарта обяви, че ще бъде водач на на листата на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР – София. Изявлението му бързо обиколи всички медии, а реакцията на Кирил Петков не закъсня.

"Един истински човек готов да рискува много за да продължим промяната. Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа!", написа Петков във фейсбук. 

Свързани статии
Кирил Петков: С темата за РСМ опитват да отклонят вниманието от 2.5 млрд лв. за незаконни строежи Лена Бориславова с първи коментар за компромата с Кирил Петков Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте, но ще дойде и този момент Петков и Зеленски обсъдили безопасността в Черно море Кирил Петков: Корупцията е инструмент за чуждо влияние, нужни са общи усилия за противодействие Кирил Петков: Никой не е изгонен случайно, не може да позволим да имаме шпиони от друга държава Кирил Петков обяви за какво е бил разпитван преди ареста на Бойко Борисов Кирил Петков: Едва ли "Възраждане" са говорили два часа с Митрофанова за Пушкин Петков се срещна с Ердоган, обсъдиха и трафика по КПП-тата Премиерът: В списъка ми за прокоратурата фигурират имена на политици
Тагове
Кирил Петков Продължаваме промяната Ицо Хазарта избори
Коментари

Още от последните новини