Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа!

Кирил Петков за Хазарта: Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа! - E-Burgas.com

С кратко изявление относно кандидатурата на рапъра Ицо Хазарта излезе бившия министър на икономиката в служебния кабинет Кирил Петков. По-рано днес Хазарта обяви, че ще бъде водач на на листата на „Продължаваме промяната“ в 25 МИР – София. Изявлението му бързо обиколи всички медии, а реакцията на Кирил Петков не закъсня.

"Един истински човек готов да рискува много за да продължим промяната. Тази работа с промяната става с хора, които наистина ги е грижа!", написа Петков във фейсбук. 

Свързани статии
Мнозинството от българите предпочита да гласува с машини за честни избори Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Ден за размисъл преди изборите утре Ясен е графикът за обучения на СИК в Бургас СИК посочи местата за гласуване на хората с увреждания в Бургаско Демонстрации как се гласува с машина започват на ключови места в Бургас Започна пробното гласуване, 400 машини вече са из страната Българите зад граница с все по-слаб интерес към изборите МВР пусна телефонна линия за сигнали, свързани с изборите "Закрила на детето" към политиците: Винмавайте с правата на децата по време на кампаниите си
Тагове
Кирил Петков Продължаваме промяната Ицо Хазарта избори
Коментари

Още от последните новини