Ицо Хазарата: Прокуратурата ми връчи призовка пред 200 журналисти и камери, за да видим колко добре работят

Ицо Хазарата: Прокуратурата ми връчи призовка пред 200 журналисти и камери, за да видим колко добре работят - E-Burgas.com

Депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, съобщи, че е получил призовка от прокуратурата, връчена му в парламента.

Ето цялото съобщение на Петров в официалния му Фейсбук профил:

"Днес от прокуратурата решили да дойдат в парламента, за да ми връчат писмо. Не на домашния адрес, както е по закон, а в парламента - пред двеста журналисти и камери, за да може всички да видим колко добре се справят в борбата срещу престъпността.

Дори и само това малко нещо казва достатъчно.

Не вярвам на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им вярва. Единственото правилно нещо е да не участвам в тяхната игра.

А в деня, в който България има нов и независим главен прокурор - първата ми работа ще бъде да го запозная подробно със случая, за който разказах преди дни".

Свързани статии
Кирил Петков: С темата за РСМ опитват да отклонят вниманието от 2.5 млрд лв. за незаконни строежи Ицо Хазарта: Не сте за среден пръст, за килия сте, но ще дойде и този момент Кирил Петков обяви за какво е бил разпитван преди ареста на Бойко Борисов Асен Василев потвърди, че всяка партия от коалицията ще има вицепремиер Кирил Петков пред "Шпигел": Ще изчистим петното на корупцията, полепнало по името на България Слави Трифонов призна, че ИТН ще подкрепи ПП Кирил Петков стартира преговорите с другите лидери, ще ги излъчва пряко в нета Ицо Хазарта бие Бойко Борисов и Корнелия Нинова на вота за 25 МИР София Кирил Петков "краде" гласове от всички партии, най-много от "Има такъв народ" и "Демократична България" Кирил Петков: България е тръгнала по пътя на промяната и няма връщане назад!
Тагове
Ицо Хазарта Продължаваме промяната
Коментари

Още от последните новини