Кметът на Созопол Тихомир Янакиев след година управление: Началото бе трудно, но с много хъс за успех

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев след година управление: Началото бе трудно, но с много хъс за успех - E-Burgas.com

Изтече първата година от мандата на созополския кмет Тихомир Янакиев и в тази връзка градоначалникът направи публичен отчет пред жителите на общината. "Началото винаги е свързано с редица трудности и неизвестни, особено когато става въпрос за такава широкообхватна дейност, но и с много хъс за работа и надежда за успех", сподели Янакиев.

В публичното пространство той представи отчет за дейността си за периода от официалното му встъпване в длъжност на 6.11.2019г. към момента, като акцентира на основни направления, както и факти и събития, които счита, че през последната година промениха облика на града.

"Благодаря на ръководството и служителите на Община Созопол, на общинските съветници, на кметовете по населени места, на жителите от общината, защото резултатите са от съвместната ни работа, от всяка критика или похвала, от целия обществен ентусиазъм", казва още созополският кмет.

Отчет на Тихомир Янакиев, кмет на община Созопол

Свързани статии
Марияна Николова за защитната дига в Созопол: Задължение на концесионерите е да спазват еко законите Близки и приятели на загиналия на кръстовището на Атия Костадин ще почетат паметта му Вдигат защитна дига на пясъчната ивица на Централния плаж в Созопол Нови компютри и таблети за децата с увреждания в Атия Юмруци след спор за паркомясто в Созопол, швейцарец посегна на съсед пенсионер Гмуркач се натъкна на дънна мина край Созопол Отварят пункт в Созопол за опасни битови отпадъци Созопол търси преброители за Преборяване 2021 Созопол се сдоби с нови пожарни по трансграничен проект В Созопол разработват план за интегрирано развитие на общината
Тагове
тихомир янакиев созопол
Коментари

Още от последните новини