Кметът на Созопол Тихомир Янакиев след година управление: Началото бе трудно, но с много хъс за успех

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев след година управление: Началото бе трудно, но с много хъс за успех - E-Burgas.com

Изтече първата година от мандата на созополския кмет Тихомир Янакиев и в тази връзка градоначалникът направи публичен отчет пред жителите на общината. "Началото винаги е свързано с редица трудности и неизвестни, особено когато става въпрос за такава широкообхватна дейност, но и с много хъс за работа и надежда за успех", сподели Янакиев.

В публичното пространство той представи отчет за дейността си за периода от официалното му встъпване в длъжност на 6.11.2019г. към момента, като акцентира на основни направления, както и факти и събития, които счита, че през последната година промениха облика на града.

"Благодаря на ръководството и служителите на Община Созопол, на общинските съветници, на кметовете по населени места, на жителите от общината, защото резултатите са от съвместната ни работа, от всяка критика или похвала, от целия обществен ентусиазъм", казва още созополският кмет.

Отчет на Тихомир Янакиев, кмет на община Созопол

Свързани статии
Кметът на Созопол кани местната общност на публично обсъждане на бюджета Глобиха концесионера на плажа в Созопол със 7 300 лв. заради дигите Кметът Тихомир Янакиев опроверга концесионера: Няма щети по плажовете в Созопол Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол Огромно количество вода между Черноморец и Созопол, затварят пътя Първокласниците в Созопол започват новата година с подарък В Созопол няма да хвърлят кръста в морето заради пандемията 305 семейства от Созопол ще бъдат подпомогнати с хранителни пакети В Созопол се похвалиха с успешен финал на археологическия сезон (Снимки) Отменят новогодишния празничен концерт в Созопол
Тагове
тихомир янакиев созопол
Коментари

Още от последните новини