Кметът на Созопол Тихомир Янакиев след година управление: Началото бе трудно, но с много хъс за успех

Кметът на Созопол Тихомир Янакиев след година управление: Началото бе трудно, но с много хъс за успех - E-Burgas.com

Изтече първата година от мандата на созополския кмет Тихомир Янакиев и в тази връзка градоначалникът направи публичен отчет пред жителите на общината. "Началото винаги е свързано с редица трудности и неизвестни, особено когато става въпрос за такава широкообхватна дейност, но и с много хъс за работа и надежда за успех", сподели Янакиев.

В публичното пространство той представи отчет за дейността си за периода от официалното му встъпване в длъжност на 6.11.2019г. към момента, като акцентира на основни направления, както и факти и събития, които счита, че през последната година промениха облика на града.

"Благодаря на ръководството и служителите на Община Созопол, на общинските съветници, на кметовете по населени места, на жителите от общината, защото резултатите са от съвместната ни работа, от всяка критика или похвала, от целия обществен ентусиазъм", казва още созополският кмет.

Отчет на Тихомир Янакиев, кмет на община Созопол

Свързани статии
Кметът на Созопол направи отчет на бюджета, дълговете постепенно се гасят Паркингите в Созопол постепенно стават безплатни, паякът ще работи до края на месеца Кметът на Созопол отличи с плакет „Аполония“ В Созопол канят гражданите на публично обсъждане на бюджета КЗП с приемна за граждани в Созопол Созопол и Боровец с най-скъпите жилища, ръст на покупките по курортите Община Созопол: Инвестиционната програма на ВиК е условна и няма пари за нея В Созопол ликвидираха незаконно сметище Тихомир Янакиев: Две години ме заблуждават за огромни ВиК проекти за 400 млн. лв. Нов паркинг за четвърт милион лева изграждат в Созопол
Тагове
тихомир янакиев созопол
Коментари

Още от последните новини