Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци

Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци - E-Burgas.com

Какво значи тук личността на този или онзи? Важно е държавата да е стабилна, всичко останало са политически мераци. По този начин военният министър Красимир Каракачанов коментира предстоящите ремонти на кабинета Борисов 3, като това бяха и единствените му думи, които сподели пред журналисти в Бургас преди да се качи на борда на „Горди“.

Както е известно Каракачанов и президента Румен Радев са заедно на родната фрегата, от която ще наблюдават учението „Бриз“ в акваторията на Бургаския залив.

Очаквайте подробности!

Свързани статии
В Царево гасиха пожари в трансгранично учение (Снимки) Започват консултациите за избор на нов състав на ЦИК Румен Радев: Несериозно е да се говори за служебно правителство, тече процедура за редовен кабинет Президентът започва консултации с парламентарните групи за правителство Руски дестантни кораби навлязоха в Черно море Плувен клуб „Бриз“ - Бургас и НСА със съвместна инициатива Руският черноморски флот започна учения в Черно море Секретарят на президента коментира шпионския скандал, Радев още мълчи Преустановяват учебните занятия на учениците от 5 до 12 клас в Бургас? Румен Радев: Парламентарните избори ще бъдат на 4-ти април
Тагове
каракачанов румен радев учение бриз
Коментари

Още от последните новини