Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци

Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци - E-Burgas.com

Какво значи тук личността на този или онзи? Важно е държавата да е стабилна, всичко останало са политически мераци. По този начин военният министър Красимир Каракачанов коментира предстоящите ремонти на кабинета Борисов 3, като това бяха и единствените му думи, които сподели пред журналисти в Бургас преди да се качи на борда на „Горди“.

Както е известно Каракачанов и президента Румен Радев са заедно на родната фрегата, от която ще наблюдават учението „Бриз“ в акваторията на Бургаския залив.

Очаквайте подробности!

Свързани статии
Категорична победа: Радев подгони 70% в област Бургас Борисов: Г-н Радев, Крим не е руски, а грубо окупиран Балотаж: Герджиков ще опита да стопи огромната преднина на Радев Проф. Герджиков: Бих подкрепил Петков за премиер, аз го запознах с Радев Борисов нарече Радев българоубиец Излезе графика за ротация на бургаските ученици за онлайн и присъствено обучение Националният омбудсман въстана срещу онлайн обучението Осем области вече ще учат само онлайн Борисов: При лошия Бойко плащахте 70 лв. за ток цели десет години Радев призова Борисов да се кандидатира за президент
Тагове
каракачанов румен радев учение бриз
Коментари

Още от последните новини