Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци

Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци - E-Burgas.com

Какво значи тук личността на този или онзи? Важно е държавата да е стабилна, всичко останало са политически мераци. По този начин военният министър Красимир Каракачанов коментира предстоящите ремонти на кабинета Борисов 3, като това бяха и единствените му думи, които сподели пред журналисти в Бургас преди да се качи на борда на „Горди“.

Както е известно Каракачанов и президента Румен Радев са заедно на родната фрегата, от която ще наблюдават учението „Бриз“ в акваторията на Бургаския залив.

Очаквайте подробности!

Свързани статии
Президентът обяви състава на служебния кабинет Румен Радев: Нека този свят празник донесе топлина във всяко българско семейство Президентът кани ДПС на консултации Учиха деца от Созопол, Черноморец и Атия как да се евакуират Започна обучението на учители по английски език в Бургас В Поморие представят възможности за обучение по европейски програми Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Румен Радев няма намерения да сменя шефа на НСО Обучават украинците в Бургас безплатно на български език Президентът: Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът
Тагове
каракачанов румен радев учение бриз
Коментари

Още от последните новини