Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци

Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци - E-Burgas.com

Какво значи тук личността на този или онзи? Важно е държавата да е стабилна, всичко останало са политически мераци. По този начин военният министър Красимир Каракачанов коментира предстоящите ремонти на кабинета Борисов 3, като това бяха и единствените му думи, които сподели пред журналисти в Бургас преди да се качи на борда на „Горди“.

Както е известно Каракачанов и президента Румен Радев са заедно на родната фрегата, от която ще наблюдават учението „Бриз“ в акваторията на Бургаския залив.

Очаквайте подробности!

Свързани статии
Учители искат онлайн училище поне до края на годината МОН: Дистанционното обучение на места изглежда неизбежно И Красимир Вълчев под карантина, още не мисли да въвежда масово онлайн обучение Повече от 2/3 от учителите искат да преподават дистанционно Гимназиите в "червените зони" продължават дистанционно и след 11 ноември Училище в Бургаско минава изцяло на онлайн обучение МОН с препоръки: Онлайн обучение първо при гимназистите Президентът Румен Радев идва в Карнобат за празника на града Румен Радев: Оставката на правителството е единственият изход от кризата (Видео) Президентът: Нищо не може да бъде на дневен ред преди оставките
Тагове
каракачанов румен радев учение бриз
Коментари

Още от последните новини