Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци

Каракачанов за ремонтите в кабинета: Важно е държавата да е стабилна, останалото са политически мераци - E-Burgas.com

Какво значи тук личността на този или онзи? Важно е държавата да е стабилна, всичко останало са политически мераци. По този начин военният министър Красимир Каракачанов коментира предстоящите ремонти на кабинета Борисов 3, като това бяха и единствените му думи, които сподели пред журналисти в Бургас преди да се качи на борда на „Горди“.

Както е известно Каракачанов и президента Румен Радев са заедно на родната фрегата, от която ще наблюдават учението „Бриз“ в акваторията на Бургаския залив.

Очаквайте подробности!

Свързани статии
Румен Радев: Оставката на правителството е единственият изход от кризата (Видео) Президентът: Нищо не може да бъде на дневен ред преди оставките Учебната година започва присъствено, но с готовност за онлайн обучение Президентът се обяви за честни предсрочни избори (Видео) ВМРО се включи с шест искания за промени в Конституцията Нов запис с гласа на Борисов, нарече Радев "прост летец" и "тъпанар" (аудио) Борисов обсъди министерските оставки с Каракачанов и Симеонов Каракачанов: Ако Бойко ми иска оставката, ще я подам Две малки агитки посрещнаха президента в Бургас (Снимки) Корабите от "Бриз" излязоха на море
Тагове
каракачанов румен радев учение бриз
Коментари

Още от последните новини