Към момента: Едва три хотела посрещат туристи в КК "Слънчев бряг"

Към момента: Едва три хотела посрещат туристи в КК

Очакванията са до 19 юни 2020 г.  повечето хотели в комплекса вече да бъдат отворени

Ръководството на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг обсъдиха възможностите и предизвикателствата пред подготовката на туристически сезон 2020 в най-големия комплекс по българското Черноморие. Очакванията са, ако ситуацията в страната продължава да бъде овладяна и при спазване на всички мерки за безопасност, повечето хотели да бъдат отворени към дата 19 юни 2020 г. И към момента в Слънчев бряг вече работят три хотела, които приемат български туристи. „Днес сме много по-концентрирани и отдадени на каузата туризъм в Слънчев бряг, от когато и да било“, заяви Елена Иванова по време на срещата и допълни, че през този сезон хотелиерите ще дадат максимума от себе си, за да покажат истинското лице на Слънчев бряг пред родните туристи. „Българи в комплекса винаги е имало и съм сигурен, че и тази година те ще ни подкрепят“, отчете Теодор Пастармаджиев.

От своя страна председателят на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг Пламен Копчев коментира, че все повече обекти започват подготвителни и ремонтни дейности, за да може Съюзът да обяви, че на 19 юни 2020 г., в комплекса ще има достатъчно работещи хотели за настаняване на очакваните туристи.

„Знаете, че вече започнахме дейностите по ремонт и обновяване на инфраструктурата, така че „Слънчев бряг“ АД и тази година ще бъде лоялен партньор на бизнеса и ще работи за по-приятен образ на комплекса за посетителите“, обяви Златко Димитров. 

Свързани статии
Хотелиери по морето, приютили украинци, зоват за финансова помощ Хотелиери готови да настаняват украинци при равни условия с държавните бази Два дни до края на програмата за бежанци, хотелиери са под напрежение Призоваха хотелиерите за спокойствие във връзка с бежанците от Украйна Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг Влакче с пиян водач се заби в магазин в Слънчев бряг, чужденка е с опасност за живота Бавят плащанията на хотелиерите заради липсващи и грешни данни Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Криминогени с нож ограбиха румънец в Слънчев бряг, чака ги най-тежката мярка
Тагове
Слънчев бряг хотели подготовка летен сезон
Коментари

Още от последните новини