Калоян Калоянов отново се връща начело на бургаската полиция

Калоян Калоянов отново се връща начело на бургаската полиция - E-Burgas.com
glas.bg

Старши комисар Калоян Калоянов поема поста директор на ОДМВР – Бургас, съобщават официално от вътрешното министерство.

Досегашният титуляр старши комисар Радослав Сотиров подаде заявление за напускане системата на МВР по собствено желание. Със заповед на министър Христо Терзийски е прекратено служебното му правоотношение.

От днес поста заема старши комисар Калоян Калоянов, досегашен началник на ЗЖУ – Бургас и директор на областната дирекция в периода април 2015 - октомври 2019 г.

Свързани статии
Затовриха булевард в Бургас заради съмнителна торбичка с парфюм и брошури Гранична полиция денонощно охранява кораба с огнище на COVID-19 612 са образуваните досъдебни производства за търговия с вот до деня за размисъл Бургаска област сред най-разследваните от МВР за търговията с вот Как се търгува вот в Бургаско – от брашно и макарони до опрощаване на борчове Премиерът Стефан Янев: Работата срещу купения вот дава резултати Ври и кипи преди изборите: Задържани са бивш и настоящ служители на ОДМВР-Бургас Девет мъже са задържани в Бургаско за търговия с вот (Снимки) Започна операция на МВР срещу търговията на гласове, разследват Екзарх Антимово и Кумлука Акция на "Пътна полиция" срещу пияни и дрогирачни водачи в цялата страна
Тагове
мвр полиция калоян калоянов радослав сотиров
Коментари

Още от последните новини