Солидно присъствие на КАТ и полиция около училищата и детските градини

Солидно присъствие на КАТ и полиция около училищата и детските градини - E-Burgas.com

На първия учебен ден, Пътна полиция ще следи за безопасността на движението около училищата и детските градини.

„В момента тече акцията „Пешеходци в безопасност”. Призоваваме пешеходците да внимават, да не пресичат, където не трябва. Призовавам водачите да минават, да не забравят, че днес ще има много деца”, заяви инспектор Мария Ботева в ефира на NOVA.

Днес ще се следи освен за пешеходните пътеки и как се движат автомобилите около спирки на градския транспорт, дали видеонаблюдението на училищата работи и дали оградите са достатъчно сигурни.

Където обучението е на две смени, полицейско присъствие ще има както в началото, така и в края на учебния ден. 

Свързани статии
Десетокласници от цяла България могат да кандидатстват за програмисти в Бургас В ОУ "Антон Страшимиров" вече спортуват в преобразен физкултурен салон (Снимки) Хванаха 39 дрогирани шофьори само за ден у нас Над 24 хил. ученици прекрачиха прага на класните стаи в Бургас (Снимки) Граничари задържаха осем каналджии в Бургаско Полицията в Бургас набира кадри за общо 45 вакантни длъжности Учебната година започва без маски и тестове Демерджиев: Тече проверка в Гранична полиция, мигрантският натиск е най-голям от години Исканата оставка на зам.-шефа на граничните е факт И шефът на "Гранична полиция" призна за корумпирани униформени на границата
Тагове
полиция ученици пътна полиция
Коментари

Още от последните новини