Солидно присъствие на КАТ и полиция около училищата и детските градини

Солидно присъствие на КАТ и полиция около училищата и детските градини - E-Burgas.com

На първия учебен ден, Пътна полиция ще следи за безопасността на движението около училищата и детските градини.

„В момента тече акцията „Пешеходци в безопасност”. Призоваваме пешеходците да внимават, да не пресичат, където не трябва. Призовавам водачите да минават, да не забравят, че днес ще има много деца”, заяви инспектор Мария Ботева в ефира на NOVA.

Днес ще се следи освен за пешеходните пътеки и как се движат автомобилите около спирки на градския транспорт, дали видеонаблюдението на училищата работи и дали оградите са достатъчно сигурни.

Където обучението е на две смени, полицейско присъствие ще има както в началото, така и в края на учебния ден. 

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) Акция в столицата срещу компания за криптовалута В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството
Тагове
полиция ученици пътна полиция
Коментари

Още от последните новини