Жестоко убийство потресе Бургас: Дъщеря отне живота на майка си в „Братя Миладинови“ (Снимки)

Жестоко убийство потресе Бургас: Дъщеря отне живота на майка си в „Братя Миладинови“ (Снимки) - E-Burgas.com

Бургаският к-с „Братя Миладинови“ осъмна с жестоко убийство тази сутрин. 52-годишна жена, в неадекватно състояние, отне живота на 77-годишната си майка. По данни на полицията жертвата е била трудно подвижна, а върху тялото са открити следи от физически травми.

Инцидентът е станал в апаратмент в бл.27, в района на „Народен юмрук“. Веднага след убийството на място са дошли криминалисти и служители на Второ РПУ, които извършили щателен оглед на местопроизшествието.

Още с пристигането си те установили, че 52-годишната жена, дъщеря на убитата, е

в неадекватно психично състояние, поради което е настанена за лечение в Центъра за психично здраве.    

По случая е образувано досъдебно производство.

Галерия
Свързани статии
Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Съдът изслуша двама полицаи по дело за тежко убийство в Слънчев бряг Жестоко убийство на жена разтърси Тервел
Тагове
убийство
Коментари

Още от последните новини