Отслабналият Пеевски предложи да помогне на Иво Мирчев с диета

Отслабналият Пеевски предложи да помогне на Иво Мирчев с диета  - E-Burgas.com

Пеевски е готов да разкрие тайната си диета, с която се появи преобразен в публичното пространство, където беше известен със съвсем друг образ. 

С г-н Христо Иванов няма какво да си кажа, тъй като той не изразява собствената си воля, а тази на неговия началник Иво Прокопиев. Има време Прокопиев да се регистрира като кандидат-депутат от неговата или някоя от другите му партии. С негови подставени лица и пионки не виждам смисъл да водя диалог. Това заявява в интервю за Блиц бившият депутат и кандидат за такъв от ДПС Делян Пеевски.

Видяхме как Прокопиев с неговите медии се упражнява на мой гръб. Ако той се кандидатира за депутат, аз съм готов на дебат с него. Моята грешка е, че досега не съм говорил по тази тема и не разкривах истината, посочва още той.

Иво Прокопиев чрез неговите медии ми изгради несъществуващ образ. Той е истинският олигарх. Българските граждани трябва да знаят цялата истина за олигархията и хората, които я олицетворяват. Готов съм на дебат с Прокопиев където и когато поиска, стига да се кандидатира, твърди Пеевски

Пеевски коментира и казаното от Ивайло Мирчев, че Методи Лалов иска оставката на Христо Иванов, защото смята да изнесете подробности от срещата си с него.

"Излишно е да коментирам Ивайло Мирчев. Единствено, ако той бъде избран за народен представител, мога да му помогна с диета, стига, разбира се, неговият началник Иво Прокопиев да му позволи да общува с мен", казва Пеевски.

Свързани статии
Ивайло Мирчев: Време е да им кажем "довиждане" на ГЕРБ в големите градове Ивайло Мирчев също хвърли оставка "Демократична България" твърдо застава зад Лозан Панов за президент Спешна проверка в Българската банка за развитие заради отпуснати кредити
Тагове
Делян Пеевски Ивайло Мирчев Иво Прокопиев
Коментари

Още от последните новини