Искат постоянен арест за трафикант, прекарал 38 мигранти край Росенец

Искат постоянен арест за трафикант, прекарал 38 мигранти край Росенец - E-Burgas.com
Архив МВР

По искане на Районна прокуратура-Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо мъж, обвинен в противозаконно подпомагане на 38 чужди граждани да преминат през територията на страната.

Той е обвинен за това, че противозаконно подпомогнал 38 граждани на Афганистан и Пакистан, преминали границата на България в нарушение на закона, да преминат през територията на страната, като за това получи пари. Престъплението е осъществено преди дни, на път в района на парк „Росенец“, общ. Бургас.

По време на разследването е установено, че обвиняемият е управлявал товарен автомобил, в който са превозвани чуждите граждани. Те е трябвало да достигнат до град София.

Определението на Районен съд-Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в града. 

Свързани статии
Полицаят трафикант поиска вкъщи, трябва да се грижи за баба си и дядо си Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази Два дни до края на програмата за бежанци, хотелиери са под напрежение Призоваха хотелиерите за спокойствие във връзка с бежанците от Украйна Мигрантският натиск продължава и по море! 38 сирийци и афганистанци, сред които и бебе, дойдоха с лодка Очаквано! Трафикантката Алла остава зад решетките, ето мотивите на бургаския съд Украинката-трафикант остава в ареста, превозвала сирийците със служебен автомобил Бавят плащанията на хотелиерите заради липсващи и грешни данни Пик на бежанската криза: Центровете в страната се пукат по шефовете Северномакедонецът Зоран се разкая за участието си в каналджийство, но съдът реши друго
Тагове
трафикант бежанци
Коментари

Още от последните новини