Идеалният повод да избягате от работа и ежедневието: SPA HAPPY HOUR -20% в СПА център 6th Sense

Идеалният повод да избягате от работа и ежедневието:  SPA HAPPY HOUR -20% в СПА център 6th Sense - E-Burgas.com

Специалната оферта важи за масажи и терапии в часовете между 11 и 16 в делнични дни

СПА център 6th Sense кани на SPA HAPPY HOUR: най-добрата причина да избягате от работа и ежедневието и да потънете в блаженство, при това на отлична цена! От понеделник, 17 февруари, всички масажи и СПА терапии в часовете от 11 до 16 часа в делнични дни (понеделник до петък включително) са на специална щастлива цена: -20%!

Запазете сега часа си наслада в СПА център 6th Sense. Разположен на 3000 кв.м., на крачка от морето, в самото начало на морската градина в него ще откриете богато меню СПА изкушения: от автентичен тайландски масаж и оздравителни терапии с кал и луга, до геотермална терапия, аюрведа ритуал и релаксиращ ритуал Арктическо чудо.

Забравете за стреса, депресията, бърнаут синдрома. Оставете ежедневието настрана и заповядайте в СПА оазиса на блаженството. Терапиите и масажите спомагат по-добрите здраве, спокойствие, равновесие. Върнете си радостта от живота! В 6th Sense ви очаква екип професионални терапевти, които знаят точно каква СПА глезотия да ви предложат – която не само ще ви потопи в пълноценен релакс, но и ще подпомогне подобрението на здравето ви.

Не забравяйте, "Грам профилактика е равна на килограм лекарство" според Бенджамин Франклин. Ерготерапевтите на 6th Sense работят спрямо тази максима. Паулу Коелю пък споделя, че "Винаги е добра идея да направиш нещо релаксиращо за себе си, преди да взимаш важни решения за живота си". Затова, заповядайте на SPA HAPPY HOUR – всеки делничен ден, между 11 и 16 в СПА центъра на Гранд Хотел и СПА Приморец. Наличен е безплатен паркинг – както и СПА ваучери, с които може да подарите бягство на любим човек.

За повече информация и запазване на часове: +359 56 910 913 | [email protected]

Коментари

Още от последните новини