И Корнелия Нинова заразена с Covid-19, приета е във ВМА

И Корнелия Нинова заразена с Covid-19, приета е във ВМА - E-Burgas.com

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е била приета във ВМА след положителен тест за COVID-19, съобщиха от социалистическата партия.

По-рано днес тя присъства на заседанието на парламента и дори чете декларация от трибуната. Нинова е поредният представител на политическия елит, заразен с коронавирус.

Преди няколко дни премиерът Бойко Борисов обяви, че е позитивен и остана на домашно лечение. Вчера и президентът Румен Радев съобщи, че заради положителен тест на неговия главен секретар Димитър Стоянов ще се самоизолира.

Редица депутати също са с коронавирус.

Свързани статии
Нинова: Прокуратурата ме вика на разпит, очаквам да ме отведат принудително (видео) В БСП пак ще се опитат да бутнат Нинова 903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000
Тагове
корнелия нинова коронавирус
Коментари

Още от последните новини