Хванаха българин в Турция, превозвал нелегални мигранти

Хванаха българин в Турция, превозвал нелегални мигранти - E-Burgas.com

По данни на информационната агенция Ихляс хабер ажансъ при акция на силите за сигурност в истанбулския район Есенюрт е била разкрита група от 81 нелегални мигранти, укривани в ремаркето на товарен автомобил с българска регистрация, управляван от български гражданин.

След като бил спрян за проверка, водачът се опитал да избяга, но бил заловен. 

Полицаите установили, че ремаркето е пълно с хора, някои от които били  припаднали от недостиг на въздух. При проверката на самоличността им станало ясно, че от общо 81 мигранти в групата 70 са от Сирия, 10 от Ирак и един от Палестина.

Източник: Bulgaria On Air

Свързани статии
Ръст на резервациите в Турция заради новите правила на границата Миграционният натиск у нас се увеличил три пъти през последната година Трафикант на сирийци чу най-тежката мярка от бургаския съд Задържаха софийски каналджия със седем сирийци край Черноморец (Снимки) Най-тежката мярка се стовари върху каналджия край Русокастро Каналджия в карнобатско село удари на камък в опит да прекара мигранти Засилен миграционен натиск на границата от Афганистан и Сирия Задържаха румънци заради катастрофа с бежанци край Нова Загора Работи се по три версии за катастрофата край Резово, състоянието на ранените е стабилно Нелегални мигранти загинаха в катастрофа с военен камион край Резово
Тагове
каналджия мигранти турция
Коментари

Още от последните новини