Хотелиери по Черноорието уверяват, че спазват всички епидемиологични мерки

Хотелиери по Черноорието уверяват, че спазват всички епидемиологични мерки - E-Burgas.com

Хотелите и заведенията в „Златни пясъци“ спазват всички епидемиологични мерки на Министерството на здравеопазването срещу разпространението на Covid-19. Това увериха от Съюза на хотелиерите в Златни пясъци и Българската асоциация на заведенията в разговори с вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова, цитирани от БНР.

От двете организации посочват, че кадрите, излъчени от германските телевизии ARD и RTL, са от клубове от миналата година, съобщи министерство на туризма. На входа на нощните клубове се мери температурата, персоналът носи маски и ръкавици, масите са разположени на разстояние, а помещенията се дезинфекцират редовно.

Според тях се води негативна кампания срещу България, защото за първи път Златни пясъци е толкова предпочитан от германските туристи.

Свързани статии
Старт на зимния сезон в Банско В Поморие изготвиха анализ на изминалото лято Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Удължиха ковид мерките в цялата страна Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Откриват ловния сезон за диви прасета и дребен дивеч Илин Димитров: Не мисля, че е скъпо по нашето море, въпрос на избор е Разкъсана облачност по Черноморието, водата е 26 градуса Цялото Черноморие е в червената ковид зона по заболеваемост
Тагове
черноморие мерки сезон
Коментари

Още от последните новини