Хотелиери по Черноорието уверяват, че спазват всички епидемиологични мерки

Хотелиери по Черноорието уверяват, че спазват всички епидемиологични мерки - E-Burgas.com

Хотелите и заведенията в „Златни пясъци“ спазват всички епидемиологични мерки на Министерството на здравеопазването срещу разпространението на Covid-19. Това увериха от Съюза на хотелиерите в Златни пясъци и Българската асоциация на заведенията в разговори с вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова, цитирани от БНР.

От двете организации посочват, че кадрите, излъчени от германските телевизии ARD и RTL, са от клубове от миналата година, съобщи министерство на туризма. На входа на нощните клубове се мери температурата, персоналът носи маски и ръкавици, масите са разположени на разстояние, а помещенията се дезинфекцират редовно.

Според тях се води негативна кампания срещу България, защото за първи път Златни пясъци е толкова предпочитан от германските туристи.

Свързани статии
Германски туристи: Не ни пука за коронавируса, дезинфекцираме се вътрешно с алкохолТуроператори могат да кандидатстват за държавна субсидияХотелиери в Слънчев бряг предложиха обектите си за карантиниране на туристи Отпускат 30 млн. лева за превозвачите Министър Николова започва работни срещи с бизнеса по ЧерномориетоХотелиери: Туристическия сезон е пълен провалСпасяване на сезона? Българите масово се отказаха от почивка това лято70% от хотелите в Слънчев бряг и Златни пясъци може да останат затворениПандемията напълни каравани и къмпинги по моретоБюрото по труда в Бургас ще разяснява на бизнесмени мярката "Заетост х 3"
Тагове
черноморие мерки сезон
Коментари

Още от последните новини