Цялото Черноморие е в червената ковид зона по заболеваемост

Цялото Черноморие е в червената ковид зона по заболеваемост - E-Burgas.com

Две нови области попадат в червената зона по COVID заболеваемост, сочат данните на Единния информационен портал. Това са Ловеч и Добрич. Така вече цялото Българско Черноморие е в червената зона.

В най-голямата болница в област Бургас се лекуват 13 пациенти с коронавирус с усложнения. В инфекциозното им отделение има общо 25 легла, информира bTV.

Натовареността на бургаската болница е много голяма, особено в летните месеци. За изминалите 24 часа през спешното отделение на лечебното заведение са преминали 160 души, като само за нощната смяна - 60, казва д-р Светослав Тодоров, заместник-директор на болницата.

Свързани статии
38 са новозаразените с ковид у нас 60 са новозаразените с ковид у нас 3,5% са положителните ковид проби у нас Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид Нови 121 човека са новозаразени с ковид Новият омикрон вече е у нас 80 души са новозаразените с ковид у нас COVID-19: Излекуваните са повече от новозаразените Пет са новозаразените с ковид в Бургаско, нито една жертва в страната
Тагове
ковид заболеваемост черноморие
Коментари

Още от последните новини