Цялото Черноморие е в червената ковид зона по заболеваемост

Цялото Черноморие е в червената ковид зона по заболеваемост - E-Burgas.com

Две нови области попадат в червената зона по COVID заболеваемост, сочат данните на Единния информационен портал. Това са Ловеч и Добрич. Така вече цялото Българско Черноморие е в червената зона.

В най-голямата болница в област Бургас се лекуват 13 пациенти с коронавирус с усложнения. В инфекциозното им отделение има общо 25 легла, информира bTV.

Натовареността на бургаската болница е много голяма, особено в летните месеци. За изминалите 24 часа през спешното отделение на лечебното заведение са преминали 160 души, като само за нощната смяна - 60, казва д-р Светослав Тодоров, заместник-директор на болницата.

Свързани статии
Жена с ковид обиколи 4 болници докато я приемат Отново скок на новозаразените с ковид у нас Бургаско отново на второ място по новозаразени 1496 са новите случаи на коронавирус за денонощието Едва 3156 души се ваксинираха за 24 часа, 23% са новозаразените Всеки четвърти тестван у нас е с ковид Близо 1800 новозаразени с коронавирус за денонощието 1944 са новозаразените за денонощието Още две области минават в червената ковид зона СЗО: Трябват нови ваксини срещу ковид и да се впръскват в носа
Тагове
ковид заболеваемост черноморие
Коментари

Още от последните новини