Херо с минимална заплата от 50 хиляди лева в Левски

Херо с минимална заплата от 50 хиляди лева в Левски - E-Burgas.com

hero

Димитър Димитров отново е актуален вариант пред Левски. Херо в най-скоро време може да получи покана да се завърне в отбора на сърцето си, където работи с успех преди години.

Специалистът от Бургас на няколко пъти отклоняваше оферти от "сините", но този път е без работа и едва ли би отказал предложение. До конкретни преговори все още не се е стигнало, но се очаква това да стане в близко бъдеще, пише "Меридиан Мач".

На този етап обаче постът, на който ще бъде поканен Херо, не е треньорският. Вариантът е той да дойде като консултант и да се заеме с гледането на нови попълнения, както и да помага на Георги Иванов и Пепе Мурсия.

Разбира се, при негативен развой с кариерата на испанеца на "Герена" Димитров може да се превърне във вариант номер 1 за нов наставник на тима. Както вчера стана ясно, спортният директор Георги Иванов призна, че при негативни резултати, испанският треньор на Левски ще бъде освободен. Минималната заплата, при която Херо може да се ангажира на този пост обаче е 50 хиляди лева.

Херо в момента е без отбор, след като авантюрата му в "Ботев" (Пловдив) приключи скоропостижно. Станимир Стоилов пък вече е в Астана и въпреки очакванията и Димитров да го последва, това не се случи.

Коментари

Още от последните новини