Гранична полиция на среща при областния управител заради задаващата се бежанска криза

Гранична полиция на среща при областния управител заради задаващата се бежанска криза - E-Burgas.com

По инициатива на областния управител проф. Мария Нейкова в сградата на Областна администрация Бургас ще се проведе работна среща, на която ще присъстват представители на гранична полиция Бургас и Елхово. Целта на срещата утре, е да се обсъдят и набележат конкретни мерки и предложения за справяне с мигрантската криза по границата, които ще бъдат внесени за разглеждане и одобрение в Министерството на вътрешните работи.

„Важното е да вървим преди събитията, а не след тях. Действията и решенията ни не трябва да са рефлекс върху вече настъпила криза. Трябва да предотвратим всеки опит за нарушаване на българската граница, да обезпечим екипите, които работят денонощно на терен, с необходимото оборудване и средства“, заяви областният управител.

Свързани статии
Австрийският канцлер лично ще види как пазим границата си Полицаи и военни ще инспектират оградата на границата с Турция ЕК не иска да дава пари за ограда по границата между България и Турция Разширяват системата за комуникация по границата с Турция Мария Нейкова: За два месеца постигнахме успех по няколко важни за Поморие теми Демерджиев: Граничарите ни защитават с телата си и плащат с телата си необезпечеността на границата Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Д-р Мохд Абуаси: Не стрелят мигрантите, а каналджиите Започва брегоукрепването на Централния плаж в Царево Украински бежанци протестират срещу преместването в държавни бази
Тагове
Мария Нейкова бежанци граница ограда
Коментари

Още от последните новини