Гранична полиция на среща при областния управител заради задаващата се бежанска криза

Гранична полиция на среща при областния управител заради задаващата се бежанска криза - E-Burgas.com

По инициатива на областния управител проф. Мария Нейкова в сградата на Областна администрация Бургас ще се проведе работна среща, на която ще присъстват представители на гранична полиция Бургас и Елхово. Целта на срещата утре, е да се обсъдят и набележат конкретни мерки и предложения за справяне с мигрантската криза по границата, които ще бъдат внесени за разглеждане и одобрение в Министерството на вътрешните работи.

„Важното е да вървим преди събитията, а не след тях. Действията и решенията ни не трябва да са рефлекс върху вече настъпила криза. Трябва да предотвратим всеки опит за нарушаване на българската граница, да обезпечим екипите, които работят денонощно на терен, с необходимото оборудване и средства“, заяви областният управител.

Свързани статии
Бургаската прокуратура погна кмет за трафик на сирийци Спряха над 80 нелегални мигранти в опит да преминат границата в района на Малко Търново Инспектират нововъведените мерки на опасния път в Айтос МВР възлага ремонта на оградата на Министерството на отбраната Ремонтират оргадата на границата с Турция с 5 млн. лева Мария Нейкова: В Бургас работим за добра бизнес среда и нулева толерантност към корупцията Пожарникар, шофиращ такси на роднина, превозвал нелегално трима афганистанци И рибарите от Равда ще се сдобият с лодкостоянка МВР вече пази оградата на границата с Турция (Видео) Искат постоянен арест за трафикант, прекарал 38 мигранти край Росенец
Тагове
Мария Нейкова бежанци граница ограда
Коментари

Още от последните новини