Граждани и бизнесмени от Поморие ще се включат с предложения за новия проектобюджет

Граждани и бизнесмени от Поморие ще се включат с предложения за новия проектобюджет - E-Burgas.com

Кметът на община Поморие Иван Алексиев стартира процедура по съставяне на проекта на общинския бюджет за 2022 г., като за целта е назначена комисия за изготвянето и представянето му за разглеждане пред Общинския съвет.

Жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и други заинтерисовани лица могат да направят свои предложения за благоустрояване на населените места и/или за събития, които да бъдат включени в културния и спортния календар на Общината, на e-mail: [email protected], в срок до 30.11.2021 г.

Всички постъпили предложения ще бъдат обобщени и представени за обществено обсъждане преди внасянето на изготвения проектобюджет в Общински съвет – Поморие.

Свързани статии
Отварят триажен кабинет за пациенти със съмнение за ковид в ПомориеПожарникари от Поморие обучиха доброволци в гасенето на пожари (Снимки)Морски общини започват акция по събиране на стари електроуредиЕкспонираха нови скулптури до старата църква в Поморие (Снимки)Окошариха украинец в Поморие заради контрабандни цигариАктуализацията на бюджета вече е фактМъката по актуализация на бюджета продължава трети денОткриват паметник на загиналите във войните в КозичиноПоморие – пристан на тракийските бежанци от с. ЕниджияПремиерът Стефан Янев призова за актуализация на бюджета
Тагове
Поморие бюджет
Коментари

Още от последните новини