Готов е новият паркинг в "Братя Милядинови", вижте къде е (Снимки)

Готов е новият паркинг в

Жителите на блокове 7, 8 и 9 в к-с „Братя Миладинови“ бяха сред първите активни и обединени кандидати по програмата „Моят град, моят квартал, моята улица“. Затова тази година Община Бургас извършва благоустроявания около сградите поетапно.

Отделно от програмата, близо до бл.9 завърши изграждането на малък паркинг с 27 места. Той също бе поискан при среща с кмета Димитър Николов и е нужен на жителите на района. Паркингът е изпълнен върху общински терен. Здравите дървета са запазени. Наложи се премахване единствено на саморасляци и храсти. Около паркинга са изградени нови тротоари.

Галерия
Свързани статии
Изграждането на нов паркинг е сред приоритетите в Поморие за първите три месеца От днес паркингът пред общината в Поморие е безплатен Паркингите в Созопол постепенно стават безплатни, паякът ще работи до края на месеца Ключов паркинг в Поморие вече е безплатен Част от платените паркинги в Поморие стават безплатни Нов паркинг за четвърт милион лева изграждат в Созопол Затварят паркинга край солниците заради почистване в района Довършват проект с 200 паркоместа в "Изгрев" (Снимки) Бургазлии организират подписка за надземен паркинг във "Възраждане" Строят поредния паркинг в "Изгрев" (Снимки)
Тагове
паркинг
Коментари