Не пропускайте днес "Кафе с претенция"

Не пропускайте днес

На „Кафе с претенция“ ви канят културна организация „Арт ателие” и Театър Българска армия тази вечер в 19.00 часа, в Кукления театър.

В комедията участват Иван Радоев, Моньо Монев, Юлиан Вергов.

Автор е Георги Марков, постановка -Иван Урумов, сценография и костюми- Нина Пашова, музика Дони - Добрин Векилов.

Комичният сюжет на „Кафе с претенция” ни пренася в София през 1966г. в апартамента на Милчо (Юлиан Вергов) – 43 годишен, началник на рекламно бюро. Намираме го там заедно с „авера му” – 43 годишния Милко (Иван Радоев). Тече трескава подготовка в очакване на две дами, заговорени случайно през деня, на кафе по „Раковска” ... Напътствията на доста по-опитния в свалките Милчо почти вдъхват кураж на Милко, който макар и архитект е довел кариерата си до заветната длъжност „завеждащ техническата документация на службата”, а по отношение на жените е крайно неопитен. В кулминацията на подготовката, в апартамента пристига, неканен и третият им приятел – 43 годишният Минко (Моню Монев), научен сътрудник по старобългарски. Неговото съкровено желание е да избяга от „семейния уют”, в чиито окови скоро е попаднал и да пийне с приятелите. Тази вечер и нейната неочаквана развръзка пораждат куп нелепи и смешни ситуации. Една, на пръв поглед, непретенциозна среща, напомпана с много претенция.

Билети се продават на касата на НХК.

За резервация и повече информация тел.0894/898-098-МАРУСЯ РУСЕВА –АРТ АТЕЛИЕ/

Свързани статии
Деян Донков влиза в ролята на убиеца Вено в моноспектакъла "Камбаната" на 15 декември в Бургас Комедията „Отчаяни съпрузи“ ще бъде в Бургас на 3 септември Уникални гост-солисти идват в Бургас за "Севилският бръснар" Комедията "Игра за двама" ще се играе в Бургас на 12 юли Представят разтърсващ моноспектакъл в бургаския куклен театър Големият пищен спектакъл "Чаплин" разказва историята на малкия човек Гледайте блестящото изпълнение на Николай Урумов като Бай Ганьо на 1 юни в НХК Театър "Трио" връща усмивките на болни деца в Бургас „Службогонци“ забавлява бургазлии в сряда в Операта „Арт ателие” и Театър Българска армия представят спектакъла „Кафе с претенция” в Бургас
Тагове
театър спектакъл постановка представление
Коментари

Още от последните новини