Футболен треньор в журито за Малка Мис и Малък Мистър Бургас 2016

Футболен треньор в журито за Малка Мис и Малък Мистър Бургас 2016 - E-Burgas.com

Десетки деца от морския град се явиха на кастинга за Малка Мис и Малък Мистър Бургас 2016. Едва двадесет от тях ще имат възможността да участват и да покажат своя талант. Детския шоу спектакъл ще се проведе на 17-ти юни от 17:30 ч в градината на хотелски комплекс Atlantis Resort & SPA Сарафово.  Конкурсът цели да развие сценичното поведение на децата, да ги направи по уверени и да покаже скритите им таланти.

Организаторите от Модна агенция ИНТЕРСАУНД и  „Акедемията за принцеси и принцове“ са заложили на интересна програма, участие в която ще вземат освен децата и други млади надежди на Бургас.

Любопитна е и селекция на журиращите. За сега обявени са само треньора на детски футболен клуб „Звездичка“ Павел Алексиев, Мисис България - Мариана Маринова, Мисис Бургас Юнивърсал – Валя Жекова, както и малките принцеси, носителки на титлите Малка Мис Бургас и Малка Мис България за 2015г. – Рея Парушева и Андония Димитрова. В екипа на журито ще се включат известни журналисти, други спортни дейци, както и представители на производители на детски стоки.

За всички, които желаят да запазят своите зрителски места на конкурса могат да го направят на телефони:  0884 241444 , 0888 243434   или на място в комплекс Atlantis Resort & SPA Сарафово!

 

 

   

 

Коментари

Още от последните новини